Εγώ και ο ήλιος…

Εγώ και ο ήλιος…

Τον αγαπώ τον ήλιο. Λατρεύω το φως. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να ανοίγω τα παράθυρα, να τραβάω τις κουρτίνες να μπαίνει το φως του ήλιου παντού.

Αλλάζω και θέση στα φυτά μου, να κοιτούν τον ήλιο, να μεγαλώνουν.

Ο ήλιος είναι ζωή. Το ξέρουμε αυτό.

Ο ήλιος όμως είναι κι επικίνδυνος πλέον. Το πολύτιμο αυτό αγαθό, το έχουμε στρέψει εναντίον μας.

Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια, αλόγιστα να στέκομαι ακίνητη στον καλοκαιρινό ήλιο, να «μαυρίσω». Τον σέβομαι πλέον, όπως σέβομαι και το δέρμα μου.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι. Αντηλιακή κρέμα σώματος χρησιμοποιώ καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, που κρατάει και πολύ στην χώρα μας και όχι μόνο όταν είμαι παραλία.

Για το πρόσωπο μου θέλω ένα μη λιπαρό προϊόν με δείκτη προστασίας αλλά θέλω και λίγο χρώμα.

Φέτος βρήκα τα νέα αντηλιακά καλλυντικά της εταιρείας B-earth Comssmetics.

Η κρέμα προσώπου είναι υπέροχη και με το απαλό χρώμα που εξομοιώνεται με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μου και μου προσφέρει ελαφριά κάλυψη των ατελειών μου (έχω κι από αυτές).

Και επειδή είμαι κι άνω των σαράντα, θέλω και το υαλουρονικό οξύ, θέλω και μετάξι να χαϊδεύει το πρόσωπο μου…

Και για το σώμα, το ονειρεμένο αντηλιακό γαλάκτωμα έχει εξωτικό άρωμα γαρδένιας, έλαιο καρότου, έλαιο καρύδας και έλαιο μονόι.

Όλα αυτά μαζί έχουν φοβερές ιδιότητες για το δέρμα μας. Προστασία (SPF30), ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, που ο ήλιος την ταλαιπωρεί…

Αυτά τα δύο προϊόντα, καπέλο, γυαλιά ηλίου, ένα βιβλίο αγκαλιά και την ξαπλώστρα της θάλασσας κάτω από την ομπρέλα, και….θα έρθουν οι διακοπές και για εμάς…

Μαμά Μένια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.