Ειδική περιποίηση για μένα…

Ειδική περιποίηση για μένα…

Όσο δύσκολα κι αν περνάμε, είναι κι αυτά τα καθημερινά, απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα..Και που δεν πρέπει να παραμελούμε ποτέ…
Τις ευεργετικές ιδιότητες του facial scrub τις ξέρουμε. Τώρα έχουμε και δύο νέα προϊόντα της αγαπημένης μου εταιρείας Medi Sei για την φροντίδα της επιδερμίδας μας.
Πρόκειται για τα προϊόντα Volcanic Sand Facial Scrub & White Mask Beauty Intensive Mask.
H κρέμα απολέπισης με κόκκους ηφαιστειακής λάβας (volcanic sand facial scrub) διαθέτει μια σύνθεση, που περιποιείται την επιδερμίδα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνει την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και χαρίζει πρόσωπο λαμπερό και σφριγηλό. Η κρέμα απολέπισης Panthenol Extra περιέχει κόκκους ηφαιστειακής λάβας, πανθενόλη, βιταμίνη Ε, έλαιο ηλιάνθου, αλόη και βούτυρο καριτέ.
Η μάσκα με λευκό τσάι (white tea beauty intensive mask) διαθέτει σύνθεση, που συνδυάζει έντονη ενυδατική και μαλακτική δράση με αντιοξειδωτικές και καταπραυντικές ιδιότητες. Χαρίζει αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης και αναζωογόνησης ενώ αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, λεία και απαλή. Η μάσκα προσώπου Panthenol Extra περιέχει λευκό τσάι, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, ενυδατικά σάκχαρα, αλόη.
Τα βρίσκουμε στα φαρμακεία σε οικονομικές τιμές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.