Επιλέγω Anne Geddes

Επιλέγω Anne Geddes

Είμαι μαμά κι εμπιστεύομαι για τα παιδιά μου τα βιολογικά καλλυντικά Anne Geddes γιατί είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, χωρίς γενετικά τροποποιημένες ουσίες, χωρίς παραφίνη και με άρωμα αποκλειστικά από φυσικά εκχυλίσματα. Τα είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και από τότε δεν τα αλλάζω. Ειδικά την βιο ενυδατική κρέμα σώματος για την γρήγορη ανάπλαση του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και το βιολογικό παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο, γιατί έχω κι αδυναμία στην καλεντούλα και τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Είμαι μαμά και σύντομα θα ξαναγίνω θεία και είμαι πολύ χαρούμενη. Κι επειδή διανύουμε μια ακόμη εορταστική περίοδο που κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας, επέλεξα για την Τάνια τα προϊόντα Anne Geddes για την μέλλουσα μανούλα αλλά δεν κρατήθηκα και της πήρα και την βρεφική σειρά για το μωράκι μας που έρχεται. Να ξέρει κι εκείνη τι θα επιλέγει για την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας του μωρού της.

Και ναι το παραδέχομαι: πήρα και για μένα και για τα δικά μου παιδιά, ξανά…

Τα προϊόντα ANNE GEDDES διατίθενται από την Pure Pharma και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δείτε και το www.pure-pharma.gr ακολουθείστε τα προϊόντα Anne Geddes στο Facebbook
και στο Instagram

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.