Φτιάξε μου τη χρονιά…

Φτιάξε μου τη χρονιά…

Σήμερα είχαμε αιματολογικές εξετάσεις. Η μοναδική μας «θεραπεία» πλέον. Κάθε 6 με 8 εβδομάδες τσεκάρουμε τα λευκά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια, αιμοσφαιρίνη, αιματοκρίτη, πολυμορφοπύρηνα. Κάθε 6 με 8 εβδομάδες, 6:30 το πρωί περιμένουμε την κα Ντούμου να πάρει αίμα. Κάθε 6 με 8 εβδομάδες, σταματάει ο χρόνος, πολλαπλασιάζονται οι προσευχές, ανάβουν το καντήλι και το θυμιατό, αρχίζω τις βόλτες πάνω από την κοιμισμένη Νεφέλη και υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος, δε θα ξαναθυμώσω, δε θα ξαναφωνάξω στα παιδιά, δε θα με αγχώνει τίποτα, θα φτιάξω κουλουράκια κανέλας, θα πάω την Κυριακή στην εκκλησία… αρκεί να βγουν καθαρές οι εξετάσεις!
Σήμερα ήρθε η κα Ντούμου και μας έφερε και το γούρι μας για το 2016. Το έχει φτιάξει η ίδια και από την μέρα που αρρώστησε η Νεφέλη, κάθε χρόνο, μας φέρνει το γούρι της Νέας Χρονιάς. Και κάθε χρόνο, η επόμενη χρονιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Και κάθε χρόνο, αυτό το γούρι, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Και κάθε χρόνο, υπενθυμίζω στην κα Ντούμου ότι για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, θα μας φέρνει εκείνη το γούρι. Γιατί κάθε φορά μας ανακοινώνει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Συνεχίστε κα Ντούμου. Είστε το γούρι μας. Και σε λίγα χρόνια θα έχετε και την καλύτερη βοηθό. Να, και σήμερα, μετά από 2.,5 χρόνια η Νεφέλη δεν έκλαψε καθόλου. Γιατί όπως μου είπε και μετά « πώς θα γίνω νοσοκόμα, αν κλαίω;»…
Καλή μας Χρονιά. Δε ξέρω αν τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι λευκά αλλά τα λευκά μας είναι «υπό έλεγχο»…

Μένια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.