Πάντα μας χρειάζεται λίγη λάμψη…

Πάντα μας χρειάζεται λίγη λάμψη…

Έρευνες επιστημονικές κι άλλες, λένε ότι η φροντίδα του εαυτού μας ενισχύει την ψυχολογία μας.

Βάλε λίγο κόκκινο κραγιόν όταν η μέρα σου είναι μουντή.

Πήγαινε κομμωτήριο και θα αλλάξει η μέρα σου.

Χάρισε λίγη λάμψη στην επιδερμίδα σου και θα λάμψει ο κόσμος δίπλα σου…

Ναι συμφωνώ. Όσο χάλια κι αν αισθάνεσαι, μην αμελείς την φροντίδα του εαυτού σου. Του εσωτερικού και του εξωτερικού…

Για τον εσωτερικό σου εαυτό, προτείνω (δοκιμασμένη συνταγή) ψυχοθεραπεία, άσκηση (απλά πράγματα, 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα), σωστή διατροφή (εύκολο είναι ειδικά τώρα το καλοκαίρι), διάβασμα, να ακούς μουσική (δουλεύει και η mindfulness μουσική, ειδικά όταν παίζει στον χώρο σου)…

Για τον εξωτερικό σου εαυτό, προτείνω μια επίσκεψη στο κομμωτήριο (δοκίμασε να αλλάξεις τα μαλλιά σου και θα με θυμηθείς…), να μην ξεχνάς την αντηλιακή σου κρέμα μέχρι τα βάθη του φθινοπώρου και μάσκες ομορφιάς

Ειδικά με τις μάσκες ομορφιάς, έχω καταφέρει να συνδυάσω τον εσωτερικό με τον εξωτερικό μου εαυτό.

Μουσική απαλή, χαλαρωτικό μπάνιο, κλειστό κινητό τηλέφωνο, κλεισμένη στο μπάνιο και απλώνουμε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας στο πρόσωπο. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών. Την αφήνουμε για 20 λεπτά. Στη διάρκεια των οποίων μπορούμε να κάνουμε πολλά αλλά δεν ανοίγουμε το κινητό μας ή την πόρτα του μπάνιου και χάσουμε την ηρεμία σας. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Βγαίνουμε από το μπάνιο και χαρίζουμε την λάμψη στους γύρω μας….

Πρόσφατα χρησιμοποίησα την μάσκα ομορφιάς Detox Clay Mask με ενεργό άνθρακα από τα καλλυντικά Dalon. Ο ενεργός άνθρακας, διάβασα στο site της εταιρείας, αποτοξινώνει την επιδερμίδα απορροφώντας πάνω του ρύπους και περιττή λιπαρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο καθαρή και ομοιόμορφη και οι πόροι λιγότερο ορατοί. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν.

Στην ίδια σειρά θα βρεις:

Red Clay Mask. Μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο, πλούσια σε σίδηρο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Για θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.
White Clay Mask. Μάσκα προσώπου με λευκή άργιλο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.
Green Clay Mask. Μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.

Όλα όσα έχω δοκιμάσει και προτείνει παραπάνω δεν κοστίζουν πολύ. Τα οφέλη τους όμως ανεκτίμητα…

Σημείωση: με εξαίρεση τις μάσκες ομορφιάς, που τις χρησιμοποιώ συχνά και για πολλά χρόνια, τα υπόλοιπα άργησα να τα εκτιμήσω…Από τότε που το έκανα όμως, έχω γίνει φανατική! Δουλεύουν…Αλήθεια… Αρκεί να το θέλεις!

Τις μάσκες ομορφιάς Natura μπορείς να τις αποκτήσεις συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας, στη σελίδα του Karkinaki

Μαμά Μένια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.