Το φθινοπωρινό μας τσάι…

Το φθινοπωρινό μας τσάι…

«Καλό μήνα» είπαμε χθες, με το www.workingmoms.gr και το Palmie Bistro The Mall Athens να μας στηρίζουν, διοργανώνοντας ένα chari-tea υπέρ των δράσεων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Τα μέλη μας, οι φίλοι μας, αλλά και άνθρωποι που δεν γνώριζαν το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, γίναμε όλοι μια παρέα, μιλήσαμε, γελάσαμε, απολαύσαμε τον καφέ και το τσάι μας, γλυκαθήκαμε. Κι επειδή η Κυριακή είναι οικογενειακή μέρα, οι μικροί μας φίλοι είχαν την καλύτερη παρέα: την Δήμητρα!

Ακριβώς αυτό είναι το chari-tea: Ένα κάλεσμα που κάνει όποιος θέλει να μας στηρίξει. Ένα κάλεσμα ανθρώπων που δεν μας γνωρίζουν. Ένα κάλεσμα για να συστηθούμε, να παρουσιάσουμε τους σκοπούς της ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, τις μέχρι τώρα δράσεις μας, και να ενημερώσουμε για το πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες, ακούμε τη γνώμη των φίλων μας και σας προσκαλούμε να έχετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά απέναντι στον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Αν μιλάμε για τον καρκίνο, θα καταφέρουμε περισσότερα. Γιατί όταν μιλάς, ενημερώνεσαι και ενημερώνεις κι άλλους. Και όταν γνωρίζεις, βρίσκεις πολλούς τρόπους για να βοηθήσεις. Και το λες και σε άλλους!

Εμείς, όποτε, όπου και αν μας καλέσετε, θα έρθουμε. Είναι μεγάλη μας χαρά να γνωρίζουμε νέους φίλους και να μιλάμε για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας ανοιχτά.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μέσα από ένα κάλεσμα σε τσάι, απολαμβάνουμε τη ζωή. Γιατί η ζωή είναι ωραία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.