1η Ημερίδα Ψυχο-Ογκολογίας, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στο Αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ.

1η Ημερίδα Ψυχο-Ογκολογίας, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στο Αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα Ψυχο-Ογκολογίας που συνδιοργάνωσαν το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στο Αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ.
Η προσέλευση του κόσμου συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι μόνο μέσα από τέτοιες συνέργειες και συναντήσεις μπορούμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση στο χώρο της υγείας και του καρκίνου, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο με το έργο μας, από ποια θέση βρισκόμαστε, ως ιατροί, νοσηλευτές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, σύλλογοι ασθενών, εθελοντές.
Εμείς, οι άνθρωποι του Συλλόγου “Κ.Ε.Φ.Ι. ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους ανθρώπους του 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για την ευαισθησία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο “Κ.Ε.Φ.Ι.” και για τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρουν σε εβδομαδιαία βάση στους εθελοντές μας αναγνωρίζοντας το καθημερινό δύσκολο έργο τους, κάθε φορά που βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών, που νοσηλεύονται στο ΓΝΑ, και των οικείων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.