3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital4Pharma

3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital4Pharma

Η Eκπαιδευτική Hμερίδα Digital4Pharma διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, έχοντας καθιερωθεί πλέον ως επιτυχημένος θεσμός στο χώρο της επιμόρφωσης των στελεχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Με αντικείμενο την παρουσίαση των νέων τάσεων, πρακτικών και εργαλείων του ψηφιακού marketing και της multichannel επικοινωνίας, η ημερίδα επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των γνώσεων και δεξιοτήτων των στελεχών που απασχολούνται στους τομείς Marketing, Sales, Communication, Stakeholders Relations, Commercial Excellence και New Channels. Η 3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital4Pharma, διοργανώνεται από την GET2WORK και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:00 στο “Gazarte”, με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) και της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ).

Το πρώτο μέρος της Ημερίδας χωρίζεται σε δύο ενότητες και περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικών γνωστικών αντικειμένων, καθώς και παρουσιάσεις επιτυχημένων πρακτικών εφαρμογών από την ελληνική αγορά. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στην επιλεκτική παρακολούθηση παράλληλων διαδραστικών φροντιστηρίων (workshops), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με νέα εργαλεία και πρακτικές από εξειδικευμένους παρόχους.

Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εξειδικευμένοι σύμβουλοι, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και πάροχοι νέων εργαλείων θα αναπτύξουν τη μορφή και τα μέσα προώθησης του επικοινωνιακού περιεχομένου, τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία στο χώρο του ψηφιακού marketing, την αυξανόμενη αναζήτηση πληροφοριών για θέματα υγείας μέσω του διαδικτύου, αλλά και νομικά ζητήματα γύρω από την εφαρμογή του ψηφιακού marketing. Θα παρουσιαστούν επίσης περιπτώσεις βέλτιστης πρακτικής στους τομείς του email marketing και της χρήσης των social media, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιλεκτικά δύο από τα τέσσερα φροντιστήρια με παραδείγματα έμπρακτης εφαρμογής των διαθέσιμων ψηφιακών καναλιών επικοινωνίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το τελικό πρόγραμμα και για κράτηση των τελευταίων διαθέσιμων θέσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.digital4pharma.eu ή καλέστε στο 2111069373.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.