Ακαδημία Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών – Α’ Κύκλος 2017

Ακαδημία Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών – Α’ Κύκλος 2017

Κάτω από την ομπρέλα του θεσμού των βραβείων Prix Galien Greece και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ολοκληρώθηκε ο Α’ Κύκλος μαθημάτων της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών για το 2017.

Επιστήμονες κύρους παρέδωσαν μαθήματα συγκεκριμένης θεματολογίας στα μέλη των Συλλόγων Ασθενών με σκοπό να ενδυναμώσουν το διεκδικητικό και επικοινωνιακό τους προφίλ, να τους βοηθήσουν να εντάξουν νέα μέλη στους συλλόγους τους και να τους προσφέρουν τη γνώση και τα επιπλέον εφόδια να ενημερώνουν την κοινωνία και να επηρεάζουν την Πολιτεία, ώστε όλοι οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες θεραπείες και τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα μαθημάτων για τον Α’ κύκλο χωρίστηκε σε τέσσερις (4) θεματικές ενότητες που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία, στην ενδυνάμωση ασθενών, την εξωστρέφεια και το πλαίσιο δράσης.

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών είναι ο κ. Κωνσταντίνος Συρίγος, MD, PhD, FCCP, Καθηγητής Παθολογίας & Ογκολογίας, Ιατρική Σχολή Αθηνών, ΕΚΠΑ, ενώ μέλη είναι οι κ.κ. Νίκος Δέδες, πρόεδρος Συλλόγου Ασθενών «Θετική Φωνή», Γιώργος Kαλαμίτσης, πρόεδρος Συλλόγου Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», Τζένη Περγιαλιώτου, πρόεδρος Prix Galien Greece, Κυριάκος Σουλιώτης, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Υγείας και αναπληρωτής Πρύτανη, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Επισκέπτης Καθηγητής, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.galienacademy.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.