Διημερίδα 2017: Ψυχοσωματική Φροντίδα στον καρκίνο: Ενσυναίσθηση, Κατανόηση και Επικοινωνία

Διημερίδα 2017: Ψυχοσωματική Φροντίδα στον καρκίνο: Ενσυναίσθηση, Κατανόηση και Επικοινωνία

Το ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ σας προσκαλεί στην πρώτη του Διημερίδα που ως στόχο έχει να αναδειχθεί η σημασία της ενσυναίσθησης σε όλα τα επίπεδα της ψυχοσωματικής φροντίδας αλλά και η ανάγκη μιας πολυδιάστατης ομαδικής προσέγγισης της ασθένειας με επίκεντρο τον ασθενή, τις ανάγκες και τις επιλογές του, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες των εφήβων και των νέων ενηλίκων ασθενών.

Προσκαλούμε όσους έχουν προσβληθεί από την νόσο, τις οικογένειές τους, τους γιατρούς (ογκολόγους, ψυχιάτρους), τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους ασχολούνται με την εν γένει φροντίδα όσων νοσούν με καρκίνο.

Απευθυνόμαστε όμως και στους φίλους και τους υποστηρικτές του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ καθώς και σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν και να στηρίξουν τις δράσεις μας.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει την υποστήριξη του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή”, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας για την Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.