Επιτυχής επιθεώρηση από τον US FDA για την RAFARM

Επιτυχής επιθεώρηση από τον US FDA για την RAFARM

Η RAFARM, είναι η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που ολοκλήρωσε με επιτυχία επιθεώρηση από τον US FDA και αναμένει σύντομα την επίσημη έγκριση. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί «διαβατήριο» της RAFARM για την τεράστια αγορά των ΗΠΑ και μια εξαιρετική διάκριση για το υπερσύγχρονο εργοστάσιο και το ερευνητικό κέντρο της εταιρείας το οποίο απολαμβάνει ήδη διεθνούς αναγνώρισης. Πρόκειται για μια επιτυχία μεγάλου βεληνεκούς, σημαντική για τη χώρα μας και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, καθώς ο FDA θεωρείται παγκοσμίως ο οργανισμός με τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις σε προδιαγραφές παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων και πολλές μονάδες παραγωγής τροφίμων, φαρμάκων, κ.α. διεθνώς, έχουν αποτύχει να λάβουν έγκριση.

H επιθεώρηση ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από κλιμάκιο του FDA και αφορούσε, προϊόντα ανάπτυξης από το τμήμα R&D της RAFARM στην γραμμή παραγωγής στείρων ενέσιμων προϊόντων, των οποίων η ανάπτυξη και παραγωγή θεωρούνται από τις πλέον απαιτητικές και συνοδεύονται από τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές.

Πρόκειται για την ευτυχή κατάληξη μιας πολυετούς προσπάθειας μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων της RAFARM, από όλα τα τμήματα οι οποίοι κατέθεσαν διαπιστευτήρια εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας στο εργοστάσιο και να διασφαλίσουν τις απαιτήσεις που θέτει ο FDA σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.