Εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος: Δωρεάν εξέταση από το ABH Medical Group

Εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος: Δωρεάν εξέταση από το ABH Medical Group

To ABH Medical Group, στo πλαίσιο της ενημέρωσης και προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και με αφορμή την “Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος”, συμμετέχει για ακόμη μια φορά στην “Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος”, που θα διεξαχθεί 4-8 Μαΐου 2015, υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία) προσφέροντας δωρεάν εξέταση.

Στο ειδικό τμήμα διάγνωσης – παρακολούθησης – χειρουργικής αντιμετώπισης σπίλων που έχει οργανωθεί στους χώρους του ABH Medical Group, οι ενδιαφερόμενοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 4-8 Μαΐου, θα μπορούν να εξετάσουν δωρεάν τους σπίλους (ελιές) σε πρόσωπο και σώμα για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, κλείνοντας έγκαιρα το ραντεβού τους στο τηλ. 210 89.49.090, ή μέσω της ιστοσελίδας http://www.abh-medicalgroup.com/.

Όπως αναφέρει η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, «ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί πλέον ένα από τα 10 είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Η τρύπα του όζοντος, οι περιβαλλοντικές μεταβολές και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων μελανώματος που έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης. Για αυτό, λοιπόν, έχει τεράστια σημασία η αναγνώριση των πρώιμων σημείων του μελανώματος, διότι ο καρκίνος του δέρματος, αν ανιχνευθεί στα πρώτα του στάδια, είναι ένας από τους λίγους καρκίνους που θεραπεύεται πλήρως.»

Κέντρα ABH Medical Group ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Βασιλέως Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35 ▪ ΑΘΗΝΑ: Κων. Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, Αθήνα (Περιοχή Hilton)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.