Η LEO Pharma δεύτερη παγκοσμίως στον τομέα της διαφάνειας των κλινικών μελετών

Η LEO Pharma δεύτερη παγκοσμίως στον τομέα της διαφάνειας των κλινικών μελετών

Στον κατάλογο με τις 50 πρώτες εταιρείες η LEO Pharma κατατάσσεται δεύτερη, κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία για τη δέσμευσή της να ενισχύσει την πρόσβαση σε δεδομένα από τις κλινικές μελέτες

Η LEO Pharma κατέλαβε τη δεύτερη θέση μεταξύ των 50 φαρμακευτικών εταιρειών που αξιολογήθηκαν. Η AllTrials είναι μια διεθνής εκστρατεία που επιδιώκει την καταγραφή κάθε κλινικής μελέτης, παρελθούσης και παρούσης, και την αναφορά των αποτελεσμάτων της. Η κατάταξη αξιολογεί το βαθμό δέσμευσης των εταιρειών στην πολιτική που ακολουθούν για τη δημοσιοποίηση εγγραφών, την περίληψη ευρημάτων, των ολοκληρωμένων εκθέσεων (CSR) και των προσωπικών δεδομένων ασθενών (IPD) από τις κλινικές μελέτες.

Η LEO PHARMA ως μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διαφάνειας δεδομένων, υποστήριξε από νωρίς την ανάγκη για περισσότερη διαφάνεια, παγκοσμίως. Από τότε, το 2013, έως σήμερα η LEO PHARMA έχει καταστήσει διαθέσιμα στο κοινό τα δεδομένα κλινικών μελετών που χρονολογούνται από το 1990 και θα καταστήσει διαθέσιμα προσωπικά δεδομένα ασθενών, εφόσον ζητηθούν, σε πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες/ερευνητές. Η δέσμευση της εταιρείας για διαφάνεια και επικέντρωση στον ασθενή εξελίχθηκε με την ολοκλήρωση ενός καινοτόμου έργου για την ανάπτυξη περιλήψεων σε κατανοητή γλώσσα για τους ασθενείς και άλλους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση στον τομέα της διαφάνειας της LEO Pharma, αναζητήστε την εταιρική Θέση σχετικά με την πρόσβαση του κοινού στις πληροφορίες από τις κλινικές μελέτες στην ιστοσελίδα www.leo-pharma.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.