Η πρώτη μονάδα Πνευμονικής Υπέρτασης  στον ιδιωτικό τόμεα στην Ελλάδα

Η πρώτη μονάδα Πνευμονικής Υπέρτασης στον ιδιωτικό τόμεα στην Ελλάδα

Η πρώτη Μονάδα Πνευμονικής Υπέρτασης στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων «Athens Heart Center» του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Με τη συνεργασία εξειδικευμένων καρδιολόγων και πνευμονολόγων, η νέα Μονάδα απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα δύσπνοιας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Υπερηχοκαρδιογράφημα (Triplex καρδιάς και αορτής), σπιρομέτρηση και αναπνευστικές δοκιμασίες, δοκιμασία βάδισης 6 λεπτών (six-minutewalktest), HRCT αξονική θώρακος και δεξιό καρδιακό καθετηριασμό. Με αυτόν τον τρόπο, το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Μονάδας Πνευμονικής Υπέρτασης εντοπίζει τις ακριβείς αιτίες της δύσπνοιας (καρδιολογικές, πνευμονολογικές, ρευματολογικές ή θρομβοεμβολικά επεισόδια) και προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για κάθε περιστατικό.
Όπως ανέφερε ο καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής του Athens Heart Center του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσπαθεί να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», και αυτό αποδεικνύεται με την έναρξη της λειτουργίας της πρώτης Μονάδας Πνευμονικής Υπέρτασης στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα. «Αξιοποιώντας την πλούσια τεχνογνωσία του ιατρικού μας προσωπικού και την τεχνολογία αιχμής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, πλέον μπορούμε να προσφέρουμε άρτιες διαγνωστικές λύσεις σε όσους πάσχουν από δύσπνοια. Η νέα Μονάδα έρχεται να συμπληρώσει τις ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το AthensHeartCenter στους ασθενείς, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν κάθε καρδιολογικό περιστατικό», τόνισε ο κ. Στεφανάδης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στη νέα Μονάδα του AthensHeartCenter, καλώντας στο τηλέφωνο 2106862208.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.