Let’s ΠΑΠ – Κάν’το για σένα!

Let’s ΠΑΠ – Κάν’το για σένα!

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας παρουσιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο 9ο Greece Race for the Cure® από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS.

Το «Let’s ΠΑΠ» δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV.

Στο «Let’s ΠΑΠ» application κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας. Επίσης, από το ημερολόγιο της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα σημείωσης της κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών (ροή αίματος, πόνος και διάθεση), ενώ το «Let’s ΠΑΠ» με τη σειρά του θα προτείνει συμβουλές διατροφής που σχετίζονται με την κατάσταση και θα ανακουφίσουν. Το «Let’s ΠΑΠ» υπενθυμίζει με σχετικό reminder τα ραντεβού με τους γιατρούς. Τέλος, από τη Βιβλιοθήκη του «Let’s ΠΑΠ» που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορούν να ενημερώνονται για μια σειρά θεμάτων όπως η διατροφή και η άσκηση από επαγγελματίες του χώρου.

Το νέο application «Let’s ΠΑΠ» έχει δημιουργηθεί από την φαρμακευτική εταιρία AENORASIS με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group).

Οι γυναίκες κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε στο κινητό τους είτε στο tablet και ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα διαδραστικά μαθήματα μπορούν να κερδίσουν δωρεάν εξετάσεις Thin Prep Pap Test – το καινοτόμο διαγνωστικό τεστ που αποτελεί εξέλιξη του κλασσικού τεστ Παπανικολάου.

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό είναι απλή. Ολοκληρώνοντας τα διαδραστικά μαθήματα θα εμφανιστεί ένας κωδικός τον οποίο θα πρέπει να στείλουν με μήνυμα στη σελίδα του Letspap στο Facebook (Letspap Facebook Page: @letspap)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.