“Μάχη” των γιατρών για εξυπηρέτηση όλων των ασθενών…

“Μάχη” των γιατρών για εξυπηρέτηση όλων των ασθενών…

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του, καλεί τους ιατρούς της χώρας, πιστοί στον όρκο και την αποστολή τους, είτε εργάζονται στο Δημόσιο είτε στον Ιδιωτικό τομέα, να εξυπηρετήσουν τους πολίτες-ασθενείς με τον καλύτερο τρόπο, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται ο τόπος μας.
“Οι ιατροί της χώρας πιστοί στον όρκο και την αποστολή τους, είτε εργάζονται στο Δημόσιο είτε στον Ιδιωτικό τομέα, καλούνται – και πιστεύουμε ότι το κάνουν με απαράμιλλο ζήλο- να εξυπηρετήσουν τους πολίτες-ασθενείς με τον καλύτερο τρόπο, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται ο τόπος μας.
Όσον αφορά τα φάρμακα, να προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνταγογραφούν με επιστημονικό τρόπο και σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε αρρώστου και όχι σύμφωνα με ενδεχόμενα αιτήματα ασθενών για προμήθεια φαρμάκων, τα οποία πιθανώς δεν θα χρησιμοποιηθούν και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα ελλείψεων στην αγορά για τους πραγματικά έχοντας ανάγκη ασθενείς. Κανείς ασθενής, δεν πρέπει να μείνει χωρίς θεραπεία.
Παράλληλα θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι, ότι τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι όποιες δυσλειτουργίες από όλους μας, με την μεγαλύτερη δυνατή ψυχραιμία, φροντίζοντας παράλληλα την εξυπηρέτηση και την βοήθεια των πολιτών που έχουν ανάγκη, με ανθρωπιστικό τρόπο, στηρίζοντας κάθε αναξιοπαθούντα συμπολίτη μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.