“The whole Globe into One Place”

“The whole Globe into One Place”

Πόσο διαφορετικοί πιστεύουμε ότι είμαστε; Πόση σημασία έχει στα αλήθεια η καταγωγή μας, το χρώμα, το φύλο, η φυλή;
Επτά νέοι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες, διερευνούν επίκαιρα ζητήματα σχετικά με την ταυτότητα και τη διαφορετικότητα.
Όλοι τους πρωταγωνιστούν σε μία ευρηματική ταινία μικρού μήκους με τίτλο “The whole Globe into one place!” και αναδεικνύουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την αξία της πολιτισμικής συνύπαρξης.

Μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με ελληνική υπογραφή και άρωμα Αθήνας

Ανατρεπτική, συγκινητική και πρωτότυπη, η ταινία “The whole Globe into one place!” κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του εορτασμού της φετινής «Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του ΟΗΕ που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου. Εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης “Teleperformance’s Diversity Campaign” και έχει ως κεντρικό παρουσιαστή και αφηγητή τον δημοφιλή ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη.

Η αγγλόφωνη κινηματογραφική παραγωγή, έχει ελληνική υπογραφή και τα γυρίσματα της πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην Αθήνα, σε επιλεγμένους χώρους και σημεία της πόλης. Θα προβληθεί μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο και αποσκοπεί στη διεθνή ανάδειξη και διάδοση οικουμενικών διαχρονικών, αλλά και επίκαιρων κοινωνικών θεμάτων, όπως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η προώθηση της αξίας της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, η καταπολέμηση των διακρίσεων, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.

Πρωταγωνιστές της είναι επτά νέες και νέοι από διαφορετικά σημεία του πλανήτη, όλοι τους πολίτες του κόσμου, που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τη διαμονή και την εργασία στην Αθήνα, καθώς ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό του πολυπολιτισμικού οργανισμού Teleperformance Greece. Επτά αυθεντικοί πρεσβευτές της πολιτισμικής συνύπαρξης, που αναδεικνύονται σε πηγή έμπνευσης υπενθυμίζοντας τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή.

Η επιλογή της ελληνικής πρωτεύουσας για την παραγωγή της ευρηματικής αυτής ταινίας μικρού μήκους, αναμένεται να συμβάλλει στη διεθνή προβολή της Ελλάδας, που παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, αποδεικνύει έμπρακτα ότι γνωρίζει τη σημασία της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας και της ανοχής στη διαφορετικότητα.

Η ταινία “The whole Globe into one place!” αποτελεί μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Teleperformance Greece και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Reason to, τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI και αναγνωρισμένους πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς, όπως η πολυβραβευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», που συμμετέχει με το πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή», o πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας «Yolenis» κ.ά. Ιδιαίτερα καθοριστικός στην παραγωγή της, ήταν ο ρόλος πολλών εθελοντών τόσο αλλοδαπών όσο και Ελλήνων.

VIDEO “The whole Globe into one place!”: https://www.youtube.com/watch?v=b_GRmrv6Fj8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.