14/02 Ημερίδα «Ιδιαιτερότητες στην φροντίδα του παιδιού και του εφήβου με καρκίνο».

14/02 Ημερίδα «Ιδιαιτερότητες στην φροντίδα του παιδιού και του εφήβου με καρκίνο».

Στις 14/2/2015 , με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας για τον καρκίνο παιδικής ηλικίας (15/2) και της συμπλήρωσης ενός χρόνου λειτουργίας της Ογκολογικής Κλινικής Παιδιών και Εφήβων του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ , πραγματοποιείται ημερίδα στις 14/2/ 20125 στο αμφιθέατρο “Ν. Λούρος” του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ με θέμα «Ιδιαιτερότητες στην φροντίδα του παιδιού και του εφήβου με καρκίνο».

Την ημερίδα διοργανώνει το Επιστημονικό Συμβούλιο ΜΗΤΕΡΑ Κλινική Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.
Η υπεύθυνη της ημερίδας Ελένη Βασιλάτου – Κοσμίδη Παιδίατρος Αιματολόγος-Ογκολόγος, Διευθύντρια Παιδοογκολογικού Κέντρου ΜΗΤΕΡΑ, μας λέει :

“Aγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Η Ογκολογική Κλινική παιδιών και εφήβων του Νοσοκομείου Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Κάποιοι από εμάς, συνεχίζουμε ένα μακρύ δρόμο, τον ίδιο, με τα ίδια πρότυπα και τις ίδιες αξίες και στην αλυσίδα της διαδρομής μας, απλώνουμε το χέρι σε νέους συνταξιδευτές. Όλοι μας, σαν «άπειροι» γονείς βρέφους στα πρώτα του γενέθλια, σας περιμένουμε για να μοιραστούμε γνώσεις, απόψεις, προβληματισμούς, συναισθήματα…. Την ημερίδα μας κοσμούν παλιοί και νέοι συνεργάτες με τους οποίους μας συνδέει η παιδιατρική ογκολογία αλλά κύρια το παιδί με καρκίνο και η οικογένειά του. Κι εμείς όλοι, σαν μια μεγάλη οικογένεια καλούμαστε να «ξεκλειδώσουμε τα καλά κύτταρα»! “

Ελένη Βασιλάτου – Κοσμίδη

http://www.mitera.gr/UserFiles/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%91%20-%20%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%A9_low(1).pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.