Σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, κυνηγώντας το απίθανο!

Σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, κυνηγώντας το απίθανο!

Για μια ακόμη φορά το South Evian Gulf βρίσκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και μεταφέρει μήνυμα ζωής!

10 ημέρες έμειναν για τον 1ο Διάπλου Μαλιακού με καγιάκ, υπό την Αιγίδα του Δήμου Στυλίδας: η κύρια εκδήλωση θα λάβει χώρα στο beach-bar La Playa, στην παραλία Ραχών, το Σάββατο 16 Αυγούστου, όπου και θα καταπλεύσουν κατά τις 15:00 οι κωπηλάτες της ομάδας, μαζί με φίλους και άλλους θαλασσινούς συνοδοιπόρους.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει και ειδικό περίπτερο όπου θα μπορεί κανείς να γίνει επιτόπου εθελοντής δότης, μέσα σε 5’, παίρνοντας και ένα αναμνηστικό βραχιόλι, με το μήνυμα «Be My Hero!».
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα κωπηλατήσει συμβολικά μαζί με τους καγιάκερ του διάπλου!

Το South Evian Gulf team γεννήθηκε στον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο το 2010, από τη βαθιά αγάπη των μελών του για τη θάλασσα και τα ναυτικά ταξίδια. Κάθε μεγάλη αποστολή της ομάδας είναι ένας κωπηλατικός μαραθώνιος εκατοντάδων ναυτικών μιλίων στην ανοιχτή θάλασσα, ο οποίος πρωτίστως υπηρετεί έναν κοινωνικό σκοπό.
To South Evian Gulf team δεν είναι ναυτικός όμιλος, ούτε αθλητικός σύλλογος. Είναι μια δεμένη ομάδα ανθρώπων που μέσα στη μεγάλη αβεβαιότητα της ζωής και της θάλασσας αγωνίζονται με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, για όσα αξίζει να αγωνίζεται κανείς.

Κι όπως μας λένε οι «κωπηλάτες» της ομάδας, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ο μοναδικός ήρωας ζωής για κάποιο παιδί που η ζωή του κινδυνεύει και που μόνο ο ίδιος μπορεί να σώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.