Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση «Γιατί η Αντιμικροβιακή Αντοχή μας απειλεί όλους;»

Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση «Γιατί η Αντιμικροβιακή Αντοχή μας απειλεί όλους;»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημέρωση, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ώρα 16:00 με 16:30, με κεντρικό θέμα «Γιατί η Αντιμικροβιακή Αντοχή μας αφορά όλους;», με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Αντιμικροβιακή Αντοχή (18 Νοεμβρίου), που καθιερώνεται για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη, αλλά και την Παγκόσμια Εβδομάδα Ενημέρωσης (18-24 Νοεμβρίου) για την Αντιμικροβιακή Αντοχή, με θέμα «Spread Awareness, Stop Resistance»

Στόχος μας είναι να ενημέρωσουμε, για την Μικροβιακή Αντοχή, για την πρωτοβουλία “One Health” και να παρουσιάσουμε δεδομένα για την χρήση των αντιβιοτικών στους ανθρώπους, στο περιβάλλον και στα ζώα.

Σε αυτή την ενημέρωση θα γίνει ένα κάλεσμα για την δημιουργία του πρώτου Ελληνικού Γκρουπ Ασθενών για την Μικροβιακή Αντοχή.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο καθ. Θεοκλής Ζαούτης, πρόεδρος ΕΟΔΥ

Εισηγητές:

*Ιωάννης Κοψιδάς, Επικεφαλής Ειδικός Πρόληψης Λοιμώξεων, Ερευνητής – Παιδιατρική Λοιμωξιολογία, CLEO

*Αγγελική Καραΐσκου, Προϊσταμένη Τμήματος Ποιότητας, Έρευνας, Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης
& Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων

*Μαρκέλα Κονιόρδου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια CLEO (Climate for Health Ambassador, Climate for Health; μέλος του PlaHNet-Planetary Health Network of Young Professionals)

Η συγκεκριμένη δράση είναι υπό την επιστημονική αιγίδα του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έκβασης Νοσημάτων – CLEO www.cleoresearch.org και την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων https://www.eeel.gr/.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους τις εταιρείες MSD & BAYER

Σύνδεση: https://zoom.us/j/99669146835

Ημερομηνία Διεξαγωγής : 3 Δεκεμβρίου 2020
Ώρα: 16:00-16:30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.