Η Νεφέλη κολυμπάει… στα βαθιά

Η Νεφέλη κολυμπάει… στα βαθιά

Η Νεφέλη κολυμπάει στα βαθιά. Η Νεφέλη κάνει βουτιές. Η Νεφέλη κάνει πατητές με τα άλλα παιδιά. Η Νεφέλη ανεβαίνει στους ώμους του Ορέστη και βουτάει. Η Νεφέλη ανεβαίνει σε μια βάρκα. Η Νεφέλη κάνει ποδήλατο. Η Νεφέλη πηγαίνει για μπάνιο χωρίς τη μαμά. Η Νεφέλη λέει τη μαμά «στρίγκλα», όταν η μαμά της λέει «όχι». Η Νεφέλη θέλει να βρει αγόρι. Η Νεφέλη με ρωτάει τι είναι «ερωτευμένη»…
Η Νεφέλη πέρσι δεν έμπαινε στη θάλασσα εύκολα. Η Νεφέλη πέρσι δεν βουτούσε το κεφάλι της. Η Νεφέλη δεν είχε ανέβει ποτέ σε ποδήλατο. Η Νεφέλη δεν μιλούσε σε κανέναν. Η Νεφέλη δεν ήθελε να παίξει με παιδιά που δεν γνώριζε. Η Νεφέλη άκουγε να χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι μας και έκλαιγε. Η Νεφέλη ήταν κολλημένη στη μαμά της. Η Νεφέλη φοβόταν πολύ.
Η μαμά κοιτάει με θαυμασμό. Η μαμά τη σταυρώνει κάθε φορά που μπαίνει στη θάλασσα. Η μαμά απορεί πώς μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά. Η μαμά φοβάται αλλά δεν το δείχνει πολύ. Η μαμά έχει φρικάρει όταν η Νεφέλη θέλει να φορέσει το μαύρο μπλουζάκι με τις παγιέτες για να «βγει». Η μαμά όταν είδε τη Νεφέλη στους ώμους του φίλου της να βουτάει έπαθε mini εγκεφαλικό. Η μαμά όταν είδε τα κύματα να πλακώνουν τη Νεφέλη και η Νεφέλη να γελάει και να θέλει κι άλλο, άρχισε τις προσευχές.
Αν ξανακούσετε τη μαμά να παραπονιέται, να γκρινιάζει και να μιζεριάζει, να με χαστουκίσετε παρακαλώ..

Υ.Γ Οι καλοκαιρινές βουτιές είναι αφιερωμένες στη Χριστιάνα panda με αγάπη sto nero. Η Νεφέλη ξεπέρασε πολλά με τη βοήθεια της δασκάλας της.

2 comments

  • χαχαχα! Έτσι είναι, Μένια! Εκείνα μεγαλώνουν πιο γρήγορα από αυτό που περιμένουμε (και αντέχουμε ψυχολογικά…. :-))). Tα παιδιά πάντα είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα, οι γονείς μάλλον δεν είμαστε 🙂 Καλή σχολική χρονιά να έχετε και καλούς σχολικούς έρωτες!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.