Δωρεές

Δωρεές

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ δημιουργήθηκε αποκλειστικά από γονείς παιδιών με καρκίνο, με διπλό στόχο: αφενός να καλύψει το τεράστιο κενό ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας κι αφετέρου να υποστηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με αυτή την ασθένεια.

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ δεν έχει σκοπό ούτε και μπορεί να υποκαταστήσει το σπουδαίο έργο που κάνουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στις Παιδογκολογικές Κλινικές της χώρας. Αυτό που έχει σκοπό και μπορεί να κάνει είναι να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι οικογένειες παιδιών και εφήβων με καρκίνο, να ενημερώσει για τους τρόπους υποστήριξης αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους, να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις για να γίνει η καθημερινότητα τους πιο βιώσιμη, είτε στο νοσοκομείο είτε στο σπίτι τους, είτε στη διάρκεια της θεραπείας τους είτε και μετά από αυτήν.

Από τα πιο απλά πράγματα, π.χ. την υγιεινή των χεριών που διασφαλίζει τον περιορισμό των λοιμώξεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία, μέχρι τα πιο πολύπλοκα, όπως η συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία των Παιδογκολογικών Κλινικών, η εγγραφή δοτών μυελού των οστών ή ακόμα και η προαγωγή της κλινικής έρευνας στη χώρα μας, το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ διεκδικεί παρέμβαση και ουσιαστική συνεισφορά στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας όχι απλώς να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά να βρει όσο το δυνατό περισσότερα μάτια και περισσότερες καρδιές ανοιχτές και πρόθυμες να βοηθήσουν ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή.

Σ’ αυτή την προσπάθεια μας μπορείς να γίνεις αρωγός. Μπορείς να μας στηρίξεις με πολλούς τρόπους: με την προσφορά εθελοντικής εργασίας, με οικονομική ενίσχυση, με το να γίνεις μέλος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και να δώσεις μαζί μας αυτόν τον αγώνα.

Για να γίνεις μέλος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ επικοινώνησε μαζί μας στο info@karkinaki.gr και στα τηλέφωνα 0030 210 7499306, 0030210 7499304

Για να υποστηρίξεις οικονομικά το έργο μας κάνε τη δωρεά σου στον λογαριασμό μας στην τράπεζα Eurobank.

0026.0044.49.0202011060

IBAN: GR0402600440000490202011060

BIC: ERBKGRAA

SWIFT: ERBKGRAA

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με τον οργανισμό μας στο 210-7499306 και στο info@karkinaki.gr για να λάβετε το σχετικό παραστατικό.