Η GEFCO ανοίγει νέα αποθήκη για προϊόντα Βιοεπιστημών και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η GEFCO ανοίγει νέα αποθήκη για προϊόντα Βιοεπιστημών και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 22 Ιανουαρίου 2018, ο Όμιλος GEFCO, με διεθνή παρουσία στον κλάδο της βιομηχανικής εφοδιαστικής διαχείρισης και ηγετική δύναμη στην εφοδιαστική διαχείριση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, άνοιξε την τρίτη του αποθήκη ελεγχόμενης θερμοκρασίας για προϊόντα βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μονάδα αυτή έπεται των αποθηκών της GEFCO Forwarding στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Με το άνοιγμα αυτής της νέας μονάδας 1.400 τετραγωνικών μέτρων, το επιχειρηματικό πεδίο της μεταφοράς εμπορευμάτων στην GEFCO ενισχύει και επεκτείνει την ισχυρή τεχνογνωσία στον τομέα των βιοεπιστημών και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μονάδα σχεδιάστηκε ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στη μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων και διαθέτει διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας: από θερμοκρασία περιβάλλοντος (15ºC έως 25ºC) και δροσερή (2ºC έως 8ºC) μέχρι ψύξης (-15°C έως -25°C).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.