Ευχές Αγάπης…

Ευχές Αγάπης…

Φίλες αγαπημένες στέλνουν τις ευχές τους.
Για όμορφα Χριστούγεννα, για μια Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.
Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για όσους υποφέρουν.
Η αγάπη, η σκέψη, οι ευχές όλων μας πιστέψτε με, βοηθούν πολύ. Αλήθεια σας λέω…

Αθηνά

Πριν από 4 ακριβώς μήνες μπήκαμε στο νοσοκομείο με την υποψία λευχαιμίας. Κάθε μέρα είναι δύσκολη. Υπήρξαν φορές που τα πράγματα ήταν πραγματικά κρίσιμα.

Ακόμα και αν είναι να περάσουμε τις γιορτές στο ίδιο δωμάτιο που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν με ενοχλεί καθόλου. Θέλω μόνο να τελειώσει όλο αυτό. Να φύγει η εξάντληση από το ταλαιπωρημένο βλέμμα της Ναταλίας, να περπατήσει ξανά και να γίνει απλά μια εμπειρία που μας άφησε πιο δυνατούς.

Καλή δύναμη γονείς που βιώνετε τον φόβο και την αγωνία καθημερινά. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει ο καρκίνος, μέχρι που μας βρήκε το χειρότερο κακό. Να το ζήσει το παιδί μου και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι.

Να έχουμε καλές γιορτές με χαρούμενες ειδήσεις, μαζί με αυτούς που αγαπάμε. Και αν είναι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, μια φορά το ζήσαμε και αυτό! Τουλάχιστον θα είμαστε όλοι εκεί!

Έρρικα

Κατερίνα

Κάθε σας μέρα να είναι ένα βήμα προς τη νίκη.

Πίστη και ελπίδα και όλα θα πάνε καλά.Και να θυμούνται ότι υπάρχουν ανθρώπου που δεν έχουν χρειαστεί να περάσουν τα ίδια,όμως παρόλα αυτά τους νιώθουν.

Καλά και χρωματιστά Χριστούγεννα γρήγορα έξω από το νοσοκομείο.

Ντέμυ

2019 ευχές για να γυρίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σπιτάκι σας, όλοι μαζί , γεροί και δυνατοί!

Καλές γιορτές με αγάπη και υγεία!

Κατερίνα

Μια φορά το χρόνο ο ουρανός γίνεται πιο λαμπερός γιατί ένα αστέρι μας θυμίζει ότι ξανα-γεννιέται η ελπίδα στη γη.

Εύχομαι αυτή τη φορά να φέρει στις οικογένειες σας μόνο χαρά και υγεία στην ψυχή και στο σώμα.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019!

Φωτεινή

Χρόνια πολλά με ελπίδα και αισιοδοξία για το 2019, το αστέρι της Βηθλεέμ να φωτίσει την ψυχή σας και να διώξει κάθε πίκρα και στεναχώρια.

Να δίνει δύναμη στους μικρούς ήρωες να παλέψουν και να νικήσουν!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Μαρία

Εύχομαι σε όλους όσους τούτες τις μέρες τις περνάνε μέσα στα νοσοκομεία, να πάνε γρήγορα στα σπίτια τους. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να τους βρει όλους γερούς, γεμάτους όνειρα και ελπίδα και να γίνουν όλα μια ανάμνηση.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Μαρία

“Μαμά Χειροτεχνεί”

Ευχές για έναν δικό σας ουρανό χωρίς σύννεφα!! Καλή δύναμη

Εύχομαι οι ευχές μας να γίνουν ουράνιο τόξο που θα οδηγήσει όλα τα παιδάκια σε ένα κόσμο γεμάτο υγεία αγάπη και πολλά γλυκαααααα!!!!!

Η ευχή μου …να ξυπνήσουν γρήγορα από αυτό το κακό όνειρο και η ζωή τους να είναι πολύχρωμη και ζαχαρένια πάντα!!! Δύναμη κ κουράγιο στους μικρούς μαθητές κ τις οικογένειες τους.

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και σαν τα αστέρια του ουρανού παντοτινή ευτυχία… χαμόγελα στα χείλη σας να έχετε όλη μέρα και μια μεγάλη αγκαλιά από εμάς εδώ πέρα… ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Και αν οι μέρες είναι δύσκολες, κι αν το χαμόγελο, σου βγαίνει με το ζόρι να ξέρεις θα έρθει η μέρα που ο ήχος από το γέλιο σου θα είναι τόσο δυνατός, όσο δυνατή είναι και η ψυχή σου…. Καλή και γρήγορη ανάρρωση..

Τους καλύτερους στόχους της βάζει η ψυχή τις καλύτερες ευχές τις δίνει η καρδιά ……για αυτό εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου μικροί μου ήρωες ότι δυσκολία συναντάει η ψυχούλα σας πάντα να νικάει !Σας στέλνω μία αγκαλιά μεγάλη μεγάλη ως τον ουρανό

Η αγάπη “όπλισε” τον Οδυσσέα με υπομονή κι επιμονή κι έφτασε στην Ιθάκη! Φτιάξε κι εσύ την δικιά σου Ιθάκη και με την ευλογία του Θεού όσο δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι θα φτάσεις στον προορισμό σου!

Στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική μου ενέργεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη τώρα. Καλή δύναμη και υπομονή κι ο θεός δεν αφήνει κανέναν. Σας αγαπώ!!!

Να μην ξεχνάτε πόσο δυνατά παιδιά είστε και πόση δύναμη κρύβετε μέσα στην ψυχή σας.
Ξέρω ότι πονάει καμιά φορά αλλά θα βγείτε όλοι νικητές..
Σας αγαπάμε δυνατά.
Να θυμάστε να κάνετε όνειρα

Τι μου περισσεύει τάχα από αγάπη και καρδιά να στο στείλω θησαυρέ μου γρήγορα με μια αγκαλιά? μια ευχή για τη μαμά σου, μια ευχή για το μπαμπά και για σένα μια ευχούλα στη γλυκιά τη Παναγιά. Μη πονέσεις, μη δακρύζεις, μη σκεφτείς ποτέ είναι αργά, γιατί πίσω σου δεμένα έχεις δυο μικρά φτερά!!! Δυο φτερά που θα σε πάνε όπου κι αν ονειρευτείς με υγεία πίστεψε το μέγας νικητής θα βγεις!!! Όλα αυτά που σου τα γράφω με χαμόγελα ζεστά και με μια μεγάλη ελπίδα που φουσκώνει την καρδιά!!! Αχ και να ταν μπαλονάκι να στη στείλω εκεί δα, να τη στείλεις πάλι πίσω με μια αγκαλιά φιλιά!!!!! Καμία μάνα πάνω από τα κρεβάτια τέτοιων ασθενών,κανένα παιδάκι πάνω σε τέτοια κρεβάτια…. ποτέ ξανά…. αμήν Παναγία μου….

Μικροί νικητές, η αγκαλιά των μας πάντα ανοιχτή σας περιμένει…

1 comment

  • Εύχομαι μέσα από την καρδιά μιας που είναι 15 Φεβρουαρίου όλες οι ψυχούλες που περνάνε δύσκολα αυτές τις μέρες μια μέρα να γίνουν καλά και να περάσουν όλες τις δυσκολίες τους πάντα δύναμη και ποτε μην τα παρατάς !!!❤️❤️

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.