Διάβασα και προτείνω

Διάβασα και προτείνω

Αυτές τις μέρες διάβασα 3 βιβλία:

 

mathimata

1. Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ της Elisabeth Kubler-Ross (Εκδόσεις Europubli ) για 3η φορά. Είναι ένα βιβλίο που το ανακάλυψα μετά τη διάγνωση της Λευχαιμίας στη Νεφέλη και που με βοηθάει πολύ να αντιμετωπίζω την απώλεια και να ξαναβρίσκω το νόημα των απλών πραγμάτων στη ζωή μου.

themelia

2. Τα ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ της Pam Schiller (Εκδόσεις Διόπτρα), καθώς ετοιμάζεται η Νεφέλη να πάει για πρώτη φορά σχολείο. Οτιδήποτε αφορά τη συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη των παιδιών, δε ξεφεύγει εύκολα από τα χέρια μου. Στην αρχή πίεσα τον εαυτό μου να ασχοληθεί ξανά με τα αγαπημένα μου θέματα, αλλά σκέφτηκα ότι κι αυτός είναι ένας τρόπος να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, να σταματήσω για λίγο να σκέφτομαι τον καρκίνο. Το ότι η Νεφέλη θα πάει σχολείο τον Σεπτέμβρη μας γεμίζει χαρά! Το παιδί μας μπορεί να κάνει ότι κάνουν και τα υπόλοιπα παιδιά!

al_mountantit

3. Και το βιβλίο που πραγματικά ήταν μια έκπληξη και δεν μπόρεσα να αφήσω από τα χέρια μου είναι το «ΑΛ-ΜΟΥΝΤΑΤΙΤ» του Σήφη Ζερβουδάκη (Εκδόσεις Γαβριηλίδης). Αυτό είναι το 1ο του βιβλίο, που εμένα μου άρεσε πολύ. Μια ιστορία για τους φύλακες αγγέλους και τα βιβλία που μπορεί να πέσουν στα χέρια μας τυχαία ή μοιραία, όπως έπεσε και στα δικά μου… Και επιλέγω το μοιραίο! Ωραία ιστορία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.