Chari-tea: Κάναμε την αρχή!

Chari-tea: Κάναμε την αρχή!

Για εμάς χθες ήταν μόνο η αρχή. Δύσκολη μέχρι τις 17:30, με την αγωνία της αναμονής, αλλά μετά χαρούμενη και γεμάτη υποσχέσεις για τη συνέχεια, από την ώρα που φίλοι, παλιοί και νέοι, άρχισαν να έρχονται στο καφέ-μπιστρό Αμαρυλλίς, στην Κηφισιά, για το πρώτο μας chari-tea!

Ήταν ξεχωριστή τιμή και χαρά που τόσοι άνθρωποι διέθεσαν χρόνο από τις δουλειές, τις οικογένειες, την προσωπική ζωή τους, για να βρεθούν δίπλα στο ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, να μας ακούσουν και να στηρίξουν έμπρακτα τις δράσεις μας.

Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι εύκολο να καλείς κόσμο για να ακούσει για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Όπως δεν είναι εύκολο και να μοιράζεσαι προσωπικές στιγμές, άσχημες εμπειρίες, να ξαναθυμάσαι αυτά που πέρασες, να ανοίγεις την ψυχή σου –σε «άγνωστους» αλλά και σε φίλους. Όταν το κάνεις, όμως, ελαφραίνει η ψυχή σου, παίρνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο χθες το απόγευμα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, όπως και όσους δεν τα κατάφεραν αλλά έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουμε «ραντεβού» για το επόμενο chari-tea. Και βέβαια, ευχαριστούμε από καρδιάς το καφέ-μπιστρό Αμαρυλλίς και προσωπικά τη Λίλλη Γαλλή, για την αμέριστη υποστήριξη της ιδέας μας αλλά και συνολικά των στόχων μας, με κυριότερο τη στήριξη του ερευνητικού έργου της Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Μονάδας Παίδων (Π.ΟΙ.η.ΜΑ) του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα».

Και φυσικά να αναφέρουμε και την ευγενική χορηγία του κτήματος Χρυσοχόου και το υπέροχο ημίγλυκο ροζέ Bijoux, που συνόδεψε την παρέα μας.

Χθες ήταν η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται και σας θέλουμε δίπλα μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.