Timalfes, βαρύτιμο όπως η υγεία μας

Timalfes, βαρύτιμο όπως η υγεία μας

Γνώρισα την Λιάνα σε ένα ταξίδι μου στην Θεσσαλονίκη. Όταν μου είπε την ιστορία της, χάρηκα τόσο πολύ που γνώριζα έναν ακόμη άνθρωπο που έβγαλε από την ασθένεια της «αξία ανεκτίμητη»…
Τα καλλυντικά Timalfes, είναι από αγνά υλικά (διαβάστε με προσοχή τα συστατικά όλων των προϊόντων στο : www.timalfes.com), και κυρίως φτιαγμένα με αγάπη από την Λιάνα, που ξέρει πια τι χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα για να είναι καλά…

Η ιστορία της Λιάνας:

Η Λιάνα Τσορμπατζίδου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2013. Κάπου μεταξύ του πρώτου σοκ, των πρώτων εξετάσεων και των επισκέψεων στα νοσοκομεία, ο γιατρός της είπε:
«Από εδώ και πέρα, προσέχεις τι χρησιμοποιείς, ακόμη και τα καλλυντικά σου».
Αυτή η πρόταση ήταν αρχή των πάντων. Επιστρέφοντας σπίτι, έλεγξε τα συστατικά όλων των προϊόντων προσωπικής φροντίδας που χρησιμοποιούσε και εμπιστευόταν για τόσα χρόνια. Παρατήρησε άγνωστες λέξεις όπως parabens, Silicone, Propylenoglycol, NM Butylene glycol, Ethanolamine Phthalates κλπ. Αμέσως η Λιάνα ξεκίνησε την έρευνα και την μελέτη για εναλλακτικές λύσεις. Εξάλλου, παρασκεύαζε ήδη κηραλοιφές με κερί από το οικογενειακό βιολογικό μελισσοκομείο τους.
Πολύ σύντομα, η Λιάνα πήρε πτυχίο κοσμετολογίας και δημιούργησε μία μικρή σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου με φυσικά και αγνά συστατικά. Αρχικά, τα προϊόντα προοριζόντουσαν για την οικογένειά της και ίσως κάποιους κοντινούς φίλους. Σύντομα όμως τα προϊόντα της έγιναν δημοφιλή ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αφού είδαν τα αποτελέσματα, συνέχιζαν να ζητάνε τα προϊόντα ξανά και ξανά.
Το 2017, η Λιάνα αποφάσισε να κυκλοφορήσει την προσωπική της αντιγηραντική σειρά περιποίησης προσώπου που αποτελείται από 6 βασικά προϊόντα, όλα βασισμένα στις δικές της δοκιμασμένες συνταγές, αυτή τη φορά σε πιστοποιημένο εργαστήριο έχοντας επίσης πιστοποίηση από την Ε.Ε.
Το όνομα των προϊόντων TIMALFES (Τιμαλφές σημαίνει… πολύτιμο, βαρύτιμο). «Timalfes, βαρύτιμο όπως η υγεία μας» όπως λέει.

Τα καλλυντικά:

Μία νέα, φρέσκια, σειρά περιποίησης προσώπου, βασισμένη στο μελισσοκέρι, που παράγεται στην Ελλάδα. Χωρίς Paraben και επικίνδυνα χημικά, χωρίς δοκιμές σε ζώα, με ήπια συντηρητικά, σε airless συσκευασία που προστατεύει και διασφαλίζει την φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα online στο e-shop : www.timalfes.com, όπου θα βρείτε κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών και βλεφάρων, θρεπτικό ορό προσώπου, γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου και Ντεμακιγιάζ, Κρέμα Απολέπισης Προσώπου, Λευκαντική Κρέμα Κατά Των Κηλίδων Ημέρας / Νύχτας και την αγαπημένη μας, φοβερή Φυσική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με SPF50.

Ακολουθείστε τα Timalfes στο Facebook Timalfes Natural Cosmetics και στο Instagram Timalfes.Cosmetics

Κι αν σας ενδιαφέρουν συνεργασίες με την εταιρεία, επικοινωνήστε μαζί τους στο info@timalfes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.