Έρευνα του Rare Barometer Voices για τη συμμετοχή των ασθενών με σπάνιες παθήσεις στην Έρευνα

Έρευνα του Rare Barometer Voices για τη συμμετοχή των ασθενών με σπάνιες παθήσεις στην Έρευνα

Πρόσφατα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σπανίων Παθήσεων (EURORDIS) προσκάλεσε τους ασθενείς με σπάνια νοσήματα να λάβουν μέρος σε μία νέα έρευνα Rare Barometer Voices σχετικά με την εμπειρία που έχουν από τη συμμετοχή τους στην Έρευνα γύρω από τις σπάνιες ασθένειες.

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 3.000 απαντήσεις σε 23 γλώσσες και από 42 χώρες από όλον τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα.

Μετά από μήνες ανάλυσης, σήμερα μπορούμε να μοιραστούμε τα αποτελέσματα που προέκυψαν. Μάλιστα, προκειμένου τα ευρήματα να γίνουν εύκολα κατανοητά, δημιουργήθηκε ένα σχετικό πληροφοριακό γράφημα μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

Ειδικότερα, στο εν λόγω γράφημα θα βρείτε στοιχεία αναφορικά με τα τρία πρώτα σε συχνότητα εμπόδια στην Έρευνα για σπάνιες ασθένειες, τις τρεις πρώτες προτεραιότητες για τους ασθενείς, το είδος της Έρευνας στην οποία συμμετέχουν, αλλά για τη σημασία που αυτή έχει για εκείνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.