Η Α’ Παιδιατρική Κλινική του «Αγία Σοφία» τίμησε το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ  για την προσφορά του στο έργο της Κλινικής

Η Α’ Παιδιατρική Κλινική του «Αγία Σοφία» τίμησε το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ για την προσφορά του στο έργο της Κλινικής

Την προσφορά της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ – Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία» στο έργο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», τίμησε η Διοίκηση της Κλινικής σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου στο Αμφιθέατρο «Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της 56ης Ετήσιας Θεραπευτικής Ενημέρωσης.

Η Διευθύντρια της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του «Αγία Σοφία», Καθηγήτρια Χριστίνα Κανακά-Gantenbein, απένειμε τιμητική πλακέτα στον συν-ιδρυτή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Γιάννη Λιάρο, σε αναγνώριση της στήριξης που παρέχει το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ στο έργο της Κλινικής με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων η δωρεά εξοπλισμού.

Ο Γιάννης Λιάρος δήλωσε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ σας ευχαριστώ για αυτήν την ξεχωριστή τιμή. Προσφέρετε καθημερινά σπουδαίο έργο για τα παιδιά μας σε δύσκολες συνθήκες και δικός μας στόχος είναι να συνεισφέρουμε όπου και όπως μπορούμε για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας. Και αυτή είναι η δέσμευσή μου προς εσάς: ότι θα είμαστε σταθερά δίπλα σας, να στηρίζουμε το έργο σας, γνωρίζοντας ότι η συνεργασία φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.