14 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

14 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Στις 14 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (10π.μ.-2μ.μ.) η εθελοντική ομάδα Lave You και το Bloode στα πλαίσια της δράσης Bloody Laver διοργανώνουν ένα event που μας αφορά όλους! Μια αιμοδοσία για την ενίσχυση των εθνικών αποθεμάτων αίματος πλαισιωμένη από δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τις εταιρίες απ όλη την Αθήνα να δείξουν με την συμμετοχή τους ότι ενωμένοι μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας.
“Στην ανθρώπινη ανάγκη για αίμα είμαστε όλοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες!”
Όσο τα μεγάλα παιδιά θα προσφέρουν ζωή, τα μικρά παιδιά θα απασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες όπως μουσικοκινητικά παιχνίδια και χειροκατασκευές με θέμα τον εθελοντισμό. Στον ίδιο χώρο θα βρεθούν και τα γυμναστήρια Holmes Place όχι μόνο με τους εργαζόμενούς τους αλλά και με ένα Yoga session για ενήλικες και Zumba για παιδιά.
Με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας , του Δήμου Αθηναίων, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, CSR HELLAS
Θυμίζουμε πως για αρκετές εταιρίες ισχύει ότι με το παραπεμπτικό της αιμοδοσίας οι εργαζόμενοι δικαιούνται μια μέρα άδεια.
Be more Human.. Be a Bloody Laver
Μάθε πώς μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος: https://www.facebook.com/events/521650544674676/
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους να προσφέρουμε και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο!
Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Μη λείψει κανείς!

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.