Η AENORASIS στο πλευρό των ασθενών  του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Η AENORASIS στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με κυρίαρχη αξία την προαγωγή της υγείας και την υποστήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, βρίσκεται στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στηρίζοντας την πρότυπη Mονάδα φιλοξενίας πασχόντων με καρκίνο. Ο Ξενώνας τέθηκε στη διάθεση των ασθενών και των οικογενειών τους, παρέχοντάς τους στέγαση και υπηρεσίες περίθαλψης.

O Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της AENORASIS, κος Σωτήρης Κωνσταντάκης δήλωσε:
«Σήμερα γίνεται πράξη το όραμα του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου για τη δημιουργία ενός χώρου που θα προσφέρει στους ασθενείς αλλά και στις οικογένειές τους την ασφάλεια του νοσοκομείου, την άνεση ενός ποιοτικού καταλύματος και τη θαλπωρή του σπιτιού. Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε το έργο και την προσφορά της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», καλύπτοντας το κόστος διαμόρφωσης και εξοπλισμού ενός από τα δέκα δωμάτια του ξενώνα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» θα αποτελέσει το έναυσμα για τη δημιουργία πολλών άλλων Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε όλη την Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.