Η AS Company πάντα δίπλα στα παιδιά

Η AS Company πάντα δίπλα στα παιδιά

Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα έγιναν αποδέκτες των δώρων της AS Company!

Η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών σκόρπισε αμέτρητα χαμόγελα δωρίζοντας 2.256 παιχνίδια και 1.030 προϊόντα ένδυσης σε 73 φιλανθρωπικούς συλλόγους, ιδρύματα, οργανισμούς, σωματεία, ιερούς ναούς, σχολεία κ.α. όπως ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Θεσσαλονίκης, το Make a Wish, το Άσυλο του Παιδιού, το Δημοτικό Σχολειό Μηλέων Πηγών και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιλίου.

Στο πλαίσιο του κοινωφελούς της έργου, η εταιρεία προσέφερε επίσης το ποσό των 10.000€ στη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου του Πάτερ Αντώνιου, ενισχύοντας το θεάρεστο έργο του. Το ποσό συγκεντρώθηκε από μέρος των εσόδων της αγοράς των παιχνιδιών Εξυπνούλης κατά το μήνα Νοέμβριο.

Τέλος, χορήγησε δύο μηχανοκίνητα οχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης και τη Δημοτική Αστυνομία, για τα σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας που πραγματοποιούνται σε μαθητές σχολείων. Η AS Company υπόσχεται πως θα συνεχίσει την πολύτιμη κοινωνική δράση της, προσφέροντας χαρά σε όλα τα παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.