Η Ε.Ε.Φα.Μ μετονομάζεται σε Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management

Η Ε.Ε.Φα.Μ μετονομάζεται σε Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management

Ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα της φαρμακευτικής αγοράς και στις ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα στελέχη της Φαρμακοβιομηχανίας, η Ε.Ε.Φα.Μ. διευρύνει το φάσμα των ρόλων που εκπροσωπεί και επεκτείνει τις δραστηριότητές της, ώστε να συνεχίσει να απαντά επιτυχώς στις σύγχρονες ανάγκες των φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Ε.Φα.Μ. μετονομάζεται από Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing σε Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management και υιοθετεί μία νέα εταιρική ταυτότητα, που απεικονίζει – και τονίζει – την ανανεωμένη φυσιογνωμία της. Τα παραπάνω, μαζί με την κεντρική θεματική του 11ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management, ανακοινώθηκαν σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Εταιρεία στο ξενοδοχείο King George.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Φα.Μ, Σοφία Νάσιου, μίλησε για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση της σημαντικής αυτής αλλαγής: «Διαπιστώσαμε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των στελεχών φαρμακευτικών εταιρειών κατέχει σήμερα ρόλους που επεκτείνονται πέρα από τα στενά όρια της έννοιας του Marketing, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να ταυτίσουν το αντικείμενο της θέσης τους με το συγκεκριμένο όρο στον τίτλο της Ε.Ε.Φα.Μ. Με τη μετονομασία της Εταιρείας, επικοινωνούμε στα στελέχη της Φαρμακοβιομηχανίας ότι αναγνωρίζουμε τις σύνθετες ανάγκες τους και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτές. Βασική μας επιδίωξη είναι η δημιουργία αξίας προς τις Αρχές Υγείας και τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις μέσα από την ενδυνάμωση των στελεχών, με απώτερο στόχο τη συνολική αναβάθμιση του κλάδου και τη βελτίωση της ζωής των ασθενών».

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management είναι μη κερδοσκοπική, επιστημονική εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά στους τομείς της επιμόρφωσης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας. Τελευταία προσθήκη στις εκπαιδευτικές δράσεις της είναι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «mini-mba in Pharma», που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School. Πρόκειται για ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου Πρόγραμμα, που απευθύνεται στα μεσαίας βαθμίδας στελέχη της Φαρμακοβιομηχανίας και επιδιώκει να τους προσφέρει την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Η Ε.Ε.Φα.Μ. ανανεώνεται επίσης στον τομέα της επικοινωνίας με τους εκπροσώπους της Φαρμακοβιομηχανίας και των θεσμικών Φορέων του κλάδου. Ενισχύοντας το ρόλο της ως παρόχου έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης προς τους εταίρους της Υγείας, προχώρησε στον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση του περιεχομένου της εταιρικής ιστοσελίδας και του – ήδη καταξιωμένου στο χώρο – newsletter της. Παράλληλα, ξεκινά ενεργή δραστηριοποίηση στα social media, μέσω Facebook, Twitter και LinkedIn.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.