Η Sobi, πρωτοπόρος στην αντιμετώπιση των σπάνιων παθήσεων ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

Η Sobi, πρωτοπόρος στην αντιμετώπιση των σπάνιων παθήσεων ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, η πρωτοπόρος σουηδική βιοφαρμακευτική εταιρεία Sobi™ (Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, με γραφείο που θα λειτουργεί στην Αθήνα. Κατά την εκδήλωση παρουσίασης της εταιρείας, στην Αίγλη Ζαππείου πραγματοποιήθηκε τελετή με το συμβολικό «κόψιμο της κορδέλας».

Η Sobi είναι εταιρεία βιοτεχνολογίας με σημαντικό έργο στην πρωτεϊνική βιοχημεία και την ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών παραγόντων, η οποία επενδύει στην Ελλάδα παρά τις οικονομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα τα τελευταία χρόνια. Δέσμευση της Sobi είναι μέσω καινοτόμων θεραπειών να καλύψει ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες, που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις καθώς και των οικογενειών τους. Η Sobi διαθέτει παρουσία σε 24 χώρες, παρέχοντας θεραπείες σε ασθενείς σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ερευνητικό και προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο εστιάζει στην αιμοφιλία, τις φλεγμονές και τις γενετικές και μεταβολικές παθήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.