Η WinMedica ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων για τους ασθενείς  με νεοπλασματικά νοσήματα κι αιματολογικές κακοήθειες

Η WinMedica ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων για τους ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα κι αιματολογικές κακοήθειες

H WinMedica, είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρία που από το 2008, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με στόχο τη βελτίωση της Υγείας και της Ποιότητας Ζωής των ασθενών καθώς και την Εξοικονόμηση Πόρων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και γενοσήμων σκευασμάτων για μια σειρά από σοβαρά νοσήματα, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει με ταχέως αναπτυσσόμενους ρυθμούς, και το χώρο του Φαρμακείου μέσα από σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις σκευασμάτων συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων.

Με όραμα να υπηρετεί τη ζωή μέσα από την υγεία, Στοχεύει – Ερευνά – Παρέχει αξιόπιστες λύσεις, σε διάφορες θεραπευτικές περιοχές όπως η καρδιολογία, τα μεταβολικά νοσήματα, τα νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος κ.ά..

Η WinMedica πιστή στο όραμά της, προσεγγίζει τους στόχους της μέσα από:
• Στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες ερευνητικές εταιρείες για την εισαγωγή και κυκλοφορία πρωτοτύπων σκευασμάτων
• Παρουσία στα υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα
• Στρατηγική τοποθέτηση στις ανερχόμενες αγορές των βιοομοειδών, βιοτεχνολογικών προϊόντων
• Επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για έναν υγιέστερο κόσμο, η WinMedica εγκαινίασε από τον Μάιο του 2017 μία μεγάλη συνεργασία με την εταιρία ACCORD Healthcare UK.

H WinMedica είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ACCORD Healthcare UK στην Ελλάδα και έχει ως πρωταρχικό στόχο την εισαγωγή ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων στην Ογκολογία και την Αιματολογία.

Ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WinMedica, με αφορμή τη συνεργασία ACCORD Healthcare UK ανέφερε ότι «Η συνεργασία με διεθνείς και καταξιωμένους ομίλους, αποτελεί για τη WinMedica στρατηγική προτεραιότητα και πυλώνα ανάπτυξης. Η συνεργασία με την ACCORD Healthcare UK, αποτελεί ένα βήμα εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών με νεοπλασματικά νοσήματα και αιματολογικές κακοήθειες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι η βενδαμουστίνη, ένα καταξιωμένο φάρμακο με διαχρονική αξία σε αιματολογικές κακοήθειες, γίνεται για πρώτη φορά διαθέσιμη στους Έλληνες ασθενείς. Ως εκ τούτου, συμβάλλει απόλυτα στο στόχο που έχουμε θέσει, τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε δράσεις και συνεργασίες, με επίκεντρο τον ασθενή, και να παρέχουμε άριστες και προσιτές λύσεις υγείας για το σύστημα υγείας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.