Ήρθε και στην Ελλάδα η Zaccys London και υποστηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καρκινάκι

Ήρθε και στην Ελλάδα η Zaccys London και υποστηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καρκινάκι

Οι πολυτελείς χειροποίητες εσπαντρίγιες Zaccys ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.
Αυτές οι μοναδικές εσπαντρίγιες, άνετες, μαλακές και αέρινες, αλλά ταυτόχρονα σταθερές και ιδιαίτερα κομψές, είναι ιδανικές για να σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Οι Ισπανοί τεχνίτες/κατασκευαστές αυτών των υποδημάτων πολυτελείας επιδεικνύουν εξαιρετική δεξιοτεχνία και δημιουργικότητα στην κατασκευή τους. Οι τεχνίτες των Zaccys αποτελούν μέλη μιας δυναμικής και καθιερωμένης οικογενειακής επιχείρησης που παράγει χειροποίητα υποδήματα εδώ και πολλά χρόνια για κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μόδας.

Κάθε σχέδιο των Zaccys London ξεχωρίζει…

Για την πολύπλευρη προσωπικότητά του: Κλασσικά σχέδια με σύγχρονες λεπτομέρειες, εξασφαλίζουν εξαιρετικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις σας αλλά και για την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας. Οι εσπαντρίγιες Zaccys London κυκλοφορούν σε nude και μεταλλικές αποχρώσεις, χωρίς δέσιμο στους αστραγάλους και με τρία διαφορετικά ύψη στα τακούνια 6cm, 9cm και 11cm. Οι αντιολισθιτικές τους σόλες εξασφαλίζουν σταθερότητα στα βήματά σας.

Για την άνεσή του: Κάθε σχέδιο έχει δερμάτινη επένδυση και είναι κατασκευασμένο με ελαφριά φυσικά υλικά, όπως ο φελλός. Tαυτόχρονα οι στρώσεις σόλας χαρίζουν ανάλαφρο περπάτημα.

Για τις πολυτελείς πρώτες ύλες του: Τα εξαιρετικά μαλακά δέρματα από την Ιταλία και την Ισπανία, μαζί με το φυσικό βαμβάκι και το λινό, χαρίζουν στις εσπαντρίγιες Zaccys London ένα μοναδικό χαρακτήρα πολυτέλειας.

Οι εσπαντρίγιες Zaccys ξεχωρίζουν για έναν ακόμη λόγο.
Για την ξεχωριστή ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία τους.

Δημιουργήθηκαν το 2012 από τη χειρουργό οφθαλμίατρο Dr. Meg Cope, όταν ο μικρότερος γιος της Zac διαγνώστηκε με λευχαιμία. Χωρίς δεύτερη σκέψη η Dr. Cope αποφάσισε να διακόψει την καριέρα της προκειμένου να είναι δίπλα του και αφοσιώθηκε στη θεραπεία του. Για να χαλαρώνει η ίδια άρχισε να ζωγραφίζει εσπαντρίγιες. Η ιδέα για τη δημιουργία ενός δικού της brand προέκυψε όταν έψαχνε να βρει το τέλειο ζευγάρι εσπαντρίγιες για την ίδια και αποφάσισε πως για να το αποκτήσει θα έπρεπε να το σχεδιάσει μόνη της. Τελικά, αντί για ένα ζευγάρι δημιουργήθηκε μία ολόκληρη συλλογή. Η θεραπεία του Zac ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2015, ενώ στο μεταξύ η ίδια αφιέρωσε το εγχείρημά της στον ήρωά της.

Έτσι, για κάθε ζευγάρι που πωλείται η Zaccys London κάνει μια δωρεά σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Στην Ελλάδα η Zaccys London υποστηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καρκινάκι.

Τις εσπαντρίγιςες Zaccys London θα τις βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:
• Attica στο Golden Hall,, Αθήνα
• Apoella concept store, Sani Resort, Χαλκιδική
• Apoella concept store, Dais Cove, Βαθύ, Κρήτη
• Apoella concept store, Costa Navarino Resort, Πελοπόννησος
• Enny Monaco, Τρια Πηγάδια, Μύκονος

1 comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.