«Πιάσε το Μολύβι»

«Πιάσε το Μολύβι»

«Σου ζητώ να μπεις για λίγο στη θέση μου και να γίνεις η φωνή μου. Να προσπαθήσεις να νιώσεις τι σημαίνει να δυσκολεύεσαι να κάνεις ακόμη και τις πιο απλές κινήσεις, όπως να πιάσεις ένα μολύβι και να γράψεις. Πιάσε το μολύβι, βίωσε για λίγο αυτή τη δυσκολία και ενημέρωσε τους φίλους σου για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα. Μπορεί το μήνυμά σου να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου».

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί ασθενείς με ενεργή Ρευματοειδή Αρθρίτιδα να πραγματοποιήσουν ακόμη και απλές, καθημερινές εργασίες, όπως να πιάσουν ένα μολύβι και να γράψουν, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την εκστρατεία «Πιάσε το Μολύβι».
Όλα ξεκίνησαν από ένα προσωπικό γράμμα μιας ασθενούς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.piasetomolyvi.gr.
Βάσει του γραφικού της χαρακτήρα σχεδιάστηκε μία μοναδική γραμματοσειρά, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας, που αναδεικνύει τη δυσκολία που η ίδια αντιμετώπισε γράφοντας αυτό το γράμμα.

Ας “πιάσουμε το μολύβι”:

Αφού επισκεφτούμε την ιστοσελίδα www.piasetomolyvi.gr, επιλέγουμε μία φράση από το γράμμα και χρησιμοποιώντας τον κέρσορα-μολύβι τη γράφουμε στο ειδικό πεδίο, προσομοιώνοντας τη δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα. Στη συνέχεια, μοιραζόμαστε αυτή τη φράση στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook, βοηθώντας στη διάδοση του μηνύματος για ενημέρωση και έγκαιρη διάγνωση της νόσου. Με αυτόν τον τρόπο, κινητοποιούμε όσους ενδεχομένως εμφανίζουν πρώιμα συμπτώματα Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, να τα αναγνωρίσουν εγκαίρως και να επισκεφθούν έναν ρευματολόγο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα www.piasetomolyvi.gr και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Διάβασε την ιστορία της ασθενούς
2. Επίλεξε μία φράση από το γράμμα
3. Γράψε τη φράση στο ειδικό πεδίο, χρησιμοποιώντας τον κέρσορα – μολύβι
4. Δημοσίευσε τη φράση που έγραψες στο προσωπικό σου λογαριασμό στο Facebook

Η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας. Βοήθησε κι εσύ να φτάσουν τα μηνύματα της εκστρατείας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. «Πιάσε το μολύβι» και στείλε το μήνυμά σου. Μπορεί να είναι το μήνυμα που θα αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου!

Μάθε περισσότερα
Η ιστοσελίδα www.piasetomolyvi.gr περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα και την αναγνώριση των πρώιμων συμπτωμάτων. Για τους σκοπούς της εκστρατείας δημιουργήθηκε σελίδα Facebook www.facebook.com/piasetomolyvi/), καθώς κι ένα video μέσω του οποίου περιγράφεται όλη την πορεία της καμπάνιας, από τη σύλληψη της ιδέας έως την υλοποίηση της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.