Το νέο μυστικό για σωστό πρωινό ξεκίνημα!

Το νέο μυστικό για σωστό πρωινό ξεκίνημα!

Το Super Spoon, η σύγχρονη πρόταση από την Κρι Κρι που χαρίζει δύναμη, ενέργεια και απόλαυση, παρουσιάζει μια νέα συναρπαστική γεύση και μια νέα πρόταση για ένα εύκολο και υγιεινό πρωινό που τα συνδυάζει όλα!
Το νέο Super Spoon με στραγγιστό γιαούρτι, μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και ποικιλία δημητριακών (βρώμη, σίκαλη, σιτάρι, κριθάρι) αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του δυνατά. Συνδυάζει υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στραγγιστό γιαούρτι 0% από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super foods.
Η μπανάνα, πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο και μαγνήσιο, είναι ιδανική για όσους αθλούνται, καθώς βελτιώνει την αντοχή και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Το μάνγκο προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ο λιναρόσπορος αποτελεί μια πλούσια πηγή ω-3 λιπαρών οξέων που κάνουν καλό στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Παράλληλα, οι φυτικές ίνες των δημητριακών βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου.
Το νέο Super Spoon αποτελεί μια super επιλογή πρωινού και για όσους επιθυμούν ισορροπημένη διατροφή, καθώς σύμφωνα με εξειδικευμένες έρευνες, τα άτομα που καταναλώνουν συστηματικά πρωινό, εκτός των άλλων, μπορούν να ελέγξουν πιο αποτελεσματικά και το βάρος τους σε σχέση με αυτούς που το παραλείπουν. Επιπλέον, η συστηματική λήψη πρωινού γεύματος βελτιώνει και αυξάνει την απόδοση των παιδιών και εφήβων στο σχολείο και των ενηλίκων στην εργασία τους, καθώς τους κάνει περισσότερο παραγωγικούς, με μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης, περισσότερη ενέργεια, χαρά και λιγότερο άγχος. Έτσι το πρωινό Super Spoon γίνεται ο σύμμαχος στην διατήρηση μιας ισορροπημένης και δημιουργικής ημέρας γεμάτης ευεξία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.