Το πρώτο Forum στην Ελλάδα αφιερωμένο στην προωρότητα.

Το πρώτο Forum στην Ελλάδα αφιερωμένο στην προωρότητα.

Οι ανάγκες της προωρότητας είναι μεγάλες και τα tosodoulika το γνωρίζουν αυτό από πρώτο χέρι.
Ψάχνοντας τόσο καιρό τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ γονέων με πρόωρα παιδιά, τα tosodoulika κατέληξαν στη δημιουργία ενός forum. Του πρώτου forum στην Ελλάδα αποκλειστικά για γονείς που πέρασαν την πόρτα της Μ.Ε.Ν. και γνώρισαν την προωρότητα.
Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η προωρότητα και οι συνέπειές της δεν είναι και ο πιο εύκολος. Εξαιτίας κάποιων παραγόντων (ταμπού, έλλειψη ενημέρωσης κ.λπ) οι γονείς των παιδιών αυτών, των δικών μας «τοσοδούλικων» μεγάλων ηρώων, δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα, (τους φόβους, τις ανησυχίες) που τους προκάλεσε η προωρότητα με αποτέλεσμα να νιώθουν «διαφορετικοί» και μερικές φορές αποκομμένοι από τους «άλλους» γονείς.
Η προωρότητα όμως είναι και παραμένει, για όσους την έχουμε βιώσει ο πιο δύσκολος δρόμος για να γίνουμε καλύτεροι γονείς, αναγνωρίζοντας τη δύναμη της αγάπης και της θέλησης για ζωή.
Οδηγίες για την συμμετοχή σας στο forum
Εάν είστε γονέας με προωράκι και θέλετε να συζητήσετε για ότι αφορά εσάς και τα παιδιά σας εγγραφείτε στην ομάδα. Χρειάζεται μόνο το email σας.
Σκοπός του Forum είναι η ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων και προβληματισμών γονέων που τα παιδιά τους πέρασαν την πόρτα της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας και βίωσαν την προωρότητα και τις συνέπειες της.
Θέματα προς συζήτηση: Μπορείτε να προτείνετε εσείς κάποιο θέμα προς συζήτηση και φυσικά να γράφετε τα δικά σας σχόλια.

http://tosodoulika.blogspot.gr/p/document.html#

Διευκρινήσεις για τη συμμετοχή σας:
Ιατρικές συμβουλές δίνει μόνο ο γιατρός που παρακολουθεί το παιδί σας. Στην ομάδα γίνονται μόνο ανταλλαγές απόψεων και εμπειριών.

Μην ξεχνάτε: Είμαστε ομάδα. Μπορεί σαν χαρακτήρες να διαφέρουμε, να έχουμε διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα, οφείλουμε όμως σαν μέλη της ίδιας ομάδας να έχουμε αλληλοσεβασμό.
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δημιουργήσει πρόβλημα, θα του γίνει πρώτα σύσταση και αν εξακολουθήσει να ενοχλεί θα διαγράφεται από την ομάδα άμεσα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.