Twitter Chat για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία

Twitter Chat για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία (22 Σεπτεμβρίου), ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών ΚΕΦΙ Αθηνών δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να συμμετέχουν στο πρώτο Twitter chat για τη ΧΜΛ, στο οποίο ο Δρ. Antonio Almeida, από το Ινστιτούτο Ογκολογίας της Πορτογαλίας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη νόσο και τη διαχείρισή της. Συγκεκριμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις ή συμβουλές ΔΕΝ αποτελούν μέρος της συζήτησης αυτής.
Το Twitter chat θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 4:22μμ – 5:22μμ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το hashtag‪#‎AskCML‬ για να συμμετέχετε. Η συνομιλία θα είναι στα αγγλικά. Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας για να τις προωθήσουμε στο εξωτερικό.
Στην ενέργεια θα συμμετέχουν και διεθνείς φορείς ασθενών, όπως το CML Advocates Network. Η πρωτοβουλία αυτή διεξάγετε διεθνώς με την υποστήριξη της Novartis.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.