Βραβείο στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ  για την προσφορά της στην Υγεία

Βραβείο στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ για την προσφορά της στην Υγεία

Με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό» τιμήθηκε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ – Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική & εφηβική ηλικία» στα Healthcare Business Awards 2017, τα οποία αναδεικνύονται σε σημαντικό θεσμό για τις πολιτικές Υγείας στην Ελλάδα.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου και το βραβείο παρέλαβε ο συνιδρυτής της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ κ. Γιάννης Λιάρος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Χαλκηδόνας & Ηρακλείου κ. Γαβριήλ.

Μεταξύ των δράσεων της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ που ξεχώρισαν εντός του 2017 είναι η δημιουργία και διανομή του πρώτου «Survival kit» στην Ελλάδα, για τις οικογένειες παιδιών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι τα παιδιά/έφηβοι και ιδιαίτερα οι γονείς τους, μέσα από το περιεχόμενο του ειδικού kit που διανέμεται στις παιδογκολογικές κλινικές της χώρας να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά τους εντός του νοσοκομείου, να έρθουν σε επαφή με τις «λεπτομέρειες» που είναι κρίσιμες (υγιεινή, διατροφή κ.λπ.) αλλά, κυρίως, να αισθανθούν ότι τους σκέφτεται και είναι δίπλα τους κάποιος που έχει βρεθεί στη θέση τους.

«Η σημερινή βράβευση είναι μια πολύ σημαντική αναγνώριση που έρχεται με τη συμπλήρωση δύο ετών από την ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και αποτελεί για εμάς ένα πρόσθετο κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει, με τη βεβαιότητα ότι θα βρούμε ακόμα περισσότερους συμμάχους στην προσπάθεια μας», δήλωσε ο Γιάννης Λιάρος αμέσως μετά την τελετή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.