Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV : η Πρόληψη είναι στο Χέρι μας…

Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV : η Πρόληψη είναι στο Χέρι μας…

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ – Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία» και το iatronet.gr, με θέμα «Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV: Η πρόληψη είναι στο χέρι μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της σελίδας➡ iatronet.gr/vimata-asthenon/ την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 17:00 με 19:00.
Στόχος της διαδικτυακής Ημερίδας είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση των ασθενών και των φροντιστών για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με HPV, αλλά και η ενημέρωση για τους τρόπους που μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Προσκεκλημένοι στην ημερίδα θα είναι γιατροί, ειδικοί σε θέματα ψυχικής υγείας αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών που θα ενημερώσουν διεξοδικά για τα νέα επιστημονικά δεδομένα στην θεραπεία της νόσου, την αντιμετώπιση των ψυχολογικών παρενεργειών, τις εμπειρίες αλλά και γενικότερα την διαχείριση της νόσου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συμμαχίας για τον HPV.

Χορηγός της εκδήλωσης MSD
Υποστηρικτής της εκδήλωσης ROCHE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.