Μπισκοτάκια για τα παιδιά

Μπισκοτάκια για τα παιδιά

Ο σύλλογος «ΠΙΣΤΗ» διοργάνωσε τα Χριστούγεννα bazaar για να συγκεντρώσει χρήματα και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά με καρκίνο. Το έργο του συλλόγου είναι πολύ σημαντικό και αξιόλογο και η βοήθεια των μελών του προς τις οικογένειες των μικρών μαχητών της ζωής είναι πολλές φορές καταλυτική.
Στην προσπάθεια τους, λοιπόν, να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τα bazaar, τα μέλη του συλλόγου ανακοίνωσαν πως με τη βοήθεια όλων το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη καλύτερο, αφού θα συγκεντρώνονταν ακόμα περισσότερα πράγματα προς πώληση. Όσοι εκείνη την περίοδο βρίσκονταν στο νοσοκομείο, βοήθησαν στις κατασκευές για γούρια και διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα είδη.
Όταν το έμαθα, θέλησα και εγώ με τη σειρά μου συνεισφέρω στο έργο του συλλόγου. Ήρθα αμέσως σε επικοινωνία μαζί τους και ρώτησα λεπτομέρειες για το τι χρειάζονται και πώς θα μπορούσα να τους βοηθήσω. Έτσι δεν άργησε να έρθει και η ιδέα: Θα φτιάχναμε χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια!
Η ιδέα τους άρεσε. Προμηθευτήκαμε, λοιπόν, σακουλάκια και κορδέλες από το σύλλογο για να τα συσκευάσουμε και τα απαραίτητα υλικά από το σούπερ μάρκετ και πιάσαμε δουλειά. Μαζεύτηκε στο σπίτι όλη η οικογένεια και βέβαια συμμετείχαν και τα παιδιά! Ανάμεσα σε παιχνίδια, αλευρώματα, γέλια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αρχίσαμε να ψήνουμε τις πρώτες μπισκοτένιες καμπανούλες, μπότες, και αστεράκια. Σε λίγες ώρες τα μπισκοτάκια ήταν έτοιμα, στολισμένα και συσκευασμένα στα σακουλάκια τους.
Όλοι νιώσαμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που καταφέραμε και βοηθήσαμε, έστω και λίγο, με αυτόν τον τρόπο! Το να προσφέρεις έστω και το ελάχιστο για τα μικρά παιδιά και ειδικά για τα παιδιά που καθημερινά αγωνίζονται για τη ζωή τους, είναι ό,τι πιο όμορφο και σπουδαίο μπορείς να κάνεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.