“Πάτα το κουμπί,χτύπα τον καρκίνο”…

“Πάτα το κουμπί,χτύπα τον καρκίνο”…

«Πάτα το Κουμπί, Χτύπα τον Καρκίνο» είναι το κεντρικό μήνυμα της πανελλαδικής εκστρατείας ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών από την Bristol- Myers Squibb, με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που μάχονται κατά του καρκίνου.

Η εκστρατεία υλοποιείται από την Bristol- Myers Squibb υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ) και της Εταιρείας Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, της οποίας το μήνυμα φέτος είναι “I am Αnd I Will”. Είμαστε μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του καρκίνου και θέλουμε περισσότερη έρευνα, καλύτερη ογκολογική περίθαλψη.

Πρωταγωνιστής της εκστρατείας είναι το καρκινικό κύτταρο, το οποίο καλούνται οι πολίτες να συρρικνώσουν με μια απλή, αλλά συμβολική κίνηση: «Το πάτημα ενός κουμπιού». Πατώντας το κουμπί, η Bristol-Myers Squibb (BMS) συνεισφέρει οικονοµικά στο έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ).

Με στόχο τη διάδοση του μηνύματος σε όλη την Ελλάδα, η εκστρατεία θα «ταξιδέψει» ψηφιακά στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα Ιωάννινα, Ηράκλειο, όπου εκπρόσωποι των συλλόγων – μελών της ΕΛΛΟΚ θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων για να ενθαρρύνουν τους πολίτες να πατήσουν το κουμπί. Παράλληλα όσοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν συμβολικά το κουμπί μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εκστρατείας www.patatokoubi.gr, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια «συρρίκνωσης» του καρκινικού κυττάρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.