Πρόγραμμα OACCUs : Διαγωνισμός για τους επιβιώσαντες από καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία

Πρόγραμμα OACCUs : Διαγωνισμός για τους επιβιώσαντες από καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος OACCUs διοργανώνεται o παρακάτω διαγωνισμός:

https://oac-connect.eu/entry/young-cancer-survivors-18-39-yrs-get-ready-for-a-big-adventure-in-palermo-105941369

Υποβάλετε τώρα αίτηση για το OACCUs Challenge και ΕΠΙΛΕΞΤΕ τον ΥΓΙΕΙΝΟ τρόπο!

Η ομάδα του προγράμματος Outdoor Against Cancer Connects Us (OACCUs) προσκαλεί νέους που επιβίωσαν από τον καρκίνο, να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές τους για μια υγιή και γεμάτη ζωή μετά τη θεραπεία του καρκίνου. Το έργο OACCUs αφορά τέσσερις βασικούς πυλώνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής:

1. Σωματική δραστηριότητα και υπαίθρια αθλήματα
2. Ισορροπημένη διατροφή
3. Αειφορία και Φύση
4. Σωματική και ψυχική ευεξία.

Πώς να υποβάλετε αίτηση;
Πείτε μας σε ένα βίντεο, με τις φωτογραφίες σας, ένα έγγραφο κειμένου, ένα podcast ή μια παρουσίαση πώς καταφέρνετε να παραμείνετε υγιείς και πώς το ταξίδι σας ευθυγραμμίζεται με το συνολικό μήνυμα του προγράμματος OACCUs!

Τι μπορείτε να κερδίσετε;

Η τριήμερη διαμονή θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαΐου 2024 (άφιξη) έως τις 29 Μαΐου 2024 (αναχώρηση). Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία συνδυάζει την περιπέτεια με τους τέσσερις πυλώνες του υγιεινού τρόπου ζωής της OACCUs. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δραστηριότητες, όπως μονοπάτια στην κορυφή των δέντρων, γέφυρες με σχοινί και σχοινιά με φερμουάρ, προάγοντας την ενεργητική διασκέδαση στην ύπαιθρο. Εκτός από την τοξοβολία και την καθοδηγούμενη πεζοπορία, το πάρκο παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα για μάθημα μαγειρικής ισορροπημένης διατροφής και τοπική οικολογία, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα υπάρχει άπλετος χρόνος για ανταλλαγή εμπειριών με συνομηλίκους, ανταλλαγή ιστοριών και δημιουργία νέων φιλικών σχέσεων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.