Ημερίδα αφιερωμένη στη Γυναίκα και την Πρόληψη του καρκίνου τραχήλου της μήτρας

Ημερίδα αφιερωμένη στη Γυναίκα και την Πρόληψη του καρκίνου τραχήλου της μήτρας

Δεδομένου ότι ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος παγκοσμίως στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «Είμαστε μαζί!» και η Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group) διοργανώνουν μία Ημερίδα με σκοπό την υπενθύμιση των δυνατοτήτων που υπάρχουν σήμερα για την πρόληψη αυτής της σοβαρής και δυστυχώς πολύ συχνά εμφανιζόμενης νόσου.

Η Ημερίδα με θέμα «Εξατομικευμένη ιατρική και καρκίνος τραχήλου της μήτρας στον 21ο αιώνα» θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών – Πολιτιστικός Πολυχώρος “Δημήτριος Χατζής” στις 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι ιατροί κκ. D. Mauri, Λ. Παππά, Μ. Νασιουτζίκη, Μ. Κυργίου Ε. Παρασκευαΐδης και Ε. Μπιλιράκης, και τη συζήτηση θα συντονίσουν οι καθηγητές κκ. Α. Λουφόπουλος, Α. Μπατιστάτου και Μ. Πασχόπουλος.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιστήμονες υγείας και στο κοινό και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση τόσο για τις τελευταίας γενιάς μεθόδους πρόληψης, που σήμερα είναι διαθέσιμες, όσο και για τις εφαρμογές εξατομικευμένης διαχείρισης των γυναικών σε θέματα παθολογίας τραχήλου.

Υπό την Αιγίδα:
της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group)
του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «Είμαστε Μαζί!»

Με την ευγενική χορηγία της AENORASIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.