Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»

Κέφι, γέλια, μουσικές, συγκίνηση από τα μηνύματα της θεατρικής παράστασης, αλλά και δώρα γέμισε το Αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα – Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε για τα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Bristol-Myers Squibb.

Οι μικροί ήρωες είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τη δύσκολη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο και να χαρούν με τη νεράιδα, τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη, να τραγουδήσουν μαζί τους τα κάλαντα, να συμμετέχουν στη διαδραστική θεατρική παράσταση και να πάρουν δώρα από τον αγαπημένο τους άγιο, ο οποίος επισκέφτηκε στα δωμάτια τους και όσα παιδιά δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στη γιορτή, για να τους ευχηθεί και να τους δώσει τα δώρα τους.

«Αυτές οι στιγμές χαράς και γιορτής είναι σημαντικές για τους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους, γιατί αποτελούν μια ευχάριστη αλλαγή στην γκρίζα καθημερινότητα του νοσοκομείου και της ασθένειας τους. Αυτή η καθημερινότητα, όμως, υπάρχει όλο το χρόνο και γι’ αυτό εμείς στο ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ενθαρρύνουμε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας και να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς σε αυτά τα παιδιά όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και κάθε μέρα», τόνισε η πρόεδρος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Μένια Κουκουγιάννη, προσθέτοντας: «Ευχαριστούμε την Bristol-Myers Squibb για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας και, κυρίως, για τη δέσμευσή της να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που νοσούν και στις οικογένειες τους».

Από την πλευρά της Bristol Myers Squibb, η Ελισάβετ Προδρόμου, Γενική Δ/ντρια της εταιρείας στην Ελλάδα τόνισε : “΄Ολοι οι εργαζόμενοι της Bristol-Myers Squibb, ανταποκρινόμαστε με χαρά και ικανοποίηση σε όλες τις ενέργειες και δράσεις που αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας προς τους ογκολογικούς ασθενείς. Οι ενέργειες αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν απευθύνονται σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Στην Bristol-Myers Squibb οι ασθενείς που υπηρετούμε έχουν την μέγιστη προτεραιότητα στις αποφάσεις και στις ενέργειές μας, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε αυτούς τους μικρούς ήρωες και τις οικογένειές τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στον καθημερινό τους αγώνα να αντιμετωπίσουν τη νόσο τους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.