Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το “Κύτταρο”.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το “Κύτταρο”.

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκέμβρη στο Urban Culture Bar Keuzberg (Πλαταιών 36 & Σφακτηρίας, Κεραμεικός).

«Το Κύτταρο» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που ενήλικες με εμπειρία καρκίνου στην παιδική ή εφηβική ηλικία ίδρυσαν στα τέλη του 2007. Αποτελεί «αδελφό» σύλλογο με την «Φλόγα», Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, στους κόλπους της οποίας έκαναν και τα πρώτα τους βήματα τα σημερινά μέλη του Κυττάρου ως «Ομάδα Νέων της Φλόγας». Τα «τότε» παιδιά της Φλόγας είναι τα «τωρινά» μέλη του Κυττάρου. Τακτικά μέλη του Συλλόγου είναι τα ίδια τα άτομα που έχουν νοσήσει στο παρελθόν ως παιδιά ή έφηβοι, ενώ ως αρωγά μέλη μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και να συμπράξουν προς εκπλήρωση των στόχων του Κυττάρου.
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είτε προσφέροντας είδη προς πώληση είτε παρέχοντας εθελοντική εργασία στην προετοιμασία και την οργάνωση της αγοράς.
Οποιαδήποτε προσφορά είναι πολύ σημαντική για το Κύτταρο».

https://www.facebook.com/groups/325658260791017/?fref=ts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.