Ανακοίνωση της Π.Ο.Αι.Μ για το Follow Up Ιατρείο

Ανακοίνωση της Π.Ο.Αι.Μ για το Follow Up Ιατρείο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 και για λόγους πρόληψης και ασφάλειας, το ιατρείο παρακολούθησης των παιδιών και εφήβων που έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία τους, δεν θα λειτουργήσει έως τέλος Απριλίου 2020. Θα υπάρξει νέα ενημέρωσή σας για την έναρξή του μετά την άρση των μέτρων.

Αναγνωρίζοντας την αγωνία της κάθε οικογένειας, ειδικά των παιδιών που έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει τη θεραπεία τους ή αντιμετωπίζουν κάποια επιπλοκή, προτείνουμε να πραγματοποιήσετε μόνο τον απαραίτητο εργαστηριακό ή απεικονιστικό έλεγχο, βάσει των οδηγιών που έχετε λάβει στο τελευταίο ραντεβού σας. Για την οικογένειες που βρίσκονται εκτός Αθηνών, ο έλεγχος αυτός μπορεί να γίνει στην περιοχή σας.

Στα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία τους προ 2ετίας και δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα παρακολούθησης, ο έλεγχος μπορεί να αναβληθεί για 1-2 μήνες.

Μπορείτε να αποστείλετε τα αποτελέσματα στο email του ιατρείου και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Για νέο ραντεβού επικοινωνείτε με τη γραμματέα του τμήματος ή στέλνετε email.

Για θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό Covid-19 μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ).

Ευχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα στα προγραμματισμένα ραντεβού μας.

Αντώνης Καττάμης
Καθηγητής – Υπεύθυνος Παν/κής Αιματολογικής Ογκολογικής Μονάδας, Α’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Κατερίνα Κατσιμπάρδη
Παιδίατρος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Παν/κής Αιματολογικής Ογκολογικής Μονάδας, Α’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Αντωνία Βλάχου
Παιδίατρος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Παν/κής Αιματολογικής Ογκολογικής Μονάδας, Α’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Επικοινωνία:
iatriofollowup@gmail.com (αποστολή αποτελεσμάτων)
T: 210-7452130 (τηλέφωνο γραμματείας για νέο ραντεβού)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.