My Protocol

My Protocol

To My Protocol είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη από γονείς για την γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση των ασθενών και φροντιστών τους στο καθημερινό πρόγραμμα των εξετάσεων τους.

Τα θεραπευτικά πρωτοκόλλα που ακολουθούν πολλοί ασθενείς, απαιτούν καθημερινές εξετάσεις, οι οποίες πολλές φορές εξαρτώνται από άλλες εξετάσεις, όπως για παράδειγμα οι ογκολογικοί ασθενείς για να προχωρήσουν κάθε μέρα με την χημειοθεραπεία τους, πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις. Το αποτέλεσμα αυτών, θα κρίνει κι αν θα πάρουν το χημειοθεραπευτικό τους φάρμακο σήμερα ή κάποια άλλη μέρα.
Μια καθημερινότητα δύσκολη που απαιτεί προγραμματισμό και συνέπεια.

Και καθώς όλη μας η ζωή πλέον περνά μέσα από μια έξυπνη συσκευή, εμείς οι γονείς στο Καρκινάκι, σκεφτήκαμε να μετατρέψουμε το καθημερινό πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων των παιδιών μας από ένα ατελείωτο «βουνό» εγγράφων και χαρτιών που κουβαλούσαμε μαζί μας, σε μια εφαρμογή στο κινητό μας ή στο tablet, όπου καθημερινά έχουμε το πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων αλλά και άλλων χρηστικών πληροφορίων που χρειαζόμαστε.

Το My Protocol είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ασθενείς που ακολουθούν ένα πρωτόκολλο θεραπείας.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store κι ελπίζουμε σύντομα να είναι διαθέσιμο και στο i-store.

Δείτε εδώ την εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.